14 вересня 2007 року у м. Києві в конференц-залі інформаційного агентства «УНІАН» відбудеться прес-конференція, присвячена початку продажу в Унікальному для України малоповерховому комплексі «ОЛІМПІК-PARK». Організатором заходу виступає девелоперська компанія «Європа», що здійснює возведення та реалізацію об’єкту.

«ОЛІМПІК-PARK» - це перший на пострадянському просторі проект в галузі малоповерхового заміського будівництва, який здатний склаcти реальну конкуренцію масовій міській забудові.  Якщо до нещодавнього часу життя у власному  заміському  будинку було привілею лише заможних людей, то с появою нового проекту ситуація суттєво змінюється.

Ціна домоволодіння (котедж с земельною ділянкою) в «Олімпік-Park» порівнянна з вартістю трикімнатної міської квартири. Майбутні жителі комплексу отримають не тільки можливість комфортного проживання у власному будинку, але й розвинену інфраструктуру, яка за своїм рівнем суттєво перевищує «спальні» райони Києва.

Відео дня

Принципово новий не тільки для України, але й країн СНГ проект будівництва комфортного та доступного заміського житла. На ділянці площею 290 га, розташованого лише в 19 км від Києва по Житомирській трасі, зводяться 1030 котеджів і комплекс об’єктів побутової інфраструктури. При цьому, щільність забудови «Олімпік Park» суттєво нижча за більшість котеджних містечок Київської області, не кажучи вже про деякі мікрорайони Києва.

Для «Олімпік-Park» розроблено декілька схем оплати (враховуючи схему заліку міського житла покупця) та спеціальні програми іпотечного кредитування  від «УкрСоцБанку», які дозволять суттєво розширити коло покупців.

Проект «Олімпік-Park», безумовно, зламає сталі стереотипи, що пов’ язані з проектами котеджного будівництва та стане каталізатором для початку нової хвилі будівництва в новому форматі заміського житла європейського рівня. Тепер житло європейського рівня стане реальністю для багатьох киян, які вирішили змінити квартиру на просторий заміський будинок.

Основні учасники проекту: Дельта Банк», «УкрСоцБанк»…….

Додаткова інформація:

Тел: 206-48-64

Моб: 8 067 973 79 99. Новоселецька Лідія.