За результатами незалежного голосування споживачів, пиво ТМ «Оболонь»- Obolon Lager, визнане кращим серед імпортного пива сегменту Lager , що було представлене на одному з най масштабніших щорічних пивних фестивалів «Canada Cup of Beer» у Ванкувері.

Компанія «Оболонь» - перша із вітчизняних виробників розпочала експортні поставки пива до країн Європи та США. Починаючи з далекого 1989 року, пиво виробництва компанії «Оболонь» символізує Україну на чотирьох континентах, в 27 країнах світу.

Відео дня

Сьогодні, понад 75% всього експорту пива з України припадає на ТМ «Оболонь». Отже, Смак українського пива в іноземних споживачів асоціюється саме зі смаком «Оболоні». Відповідальна, кропітка праця на ринках країн Європи, Америки, Азії, Австралії стала результатом того, що український пивний бренд «Оболонь» -  найпоширеніший і найвпізнаваніший у світі, має відмінний показник збуту. ТМ «Оболонь» - лауреат чисельних нагород міжнародних пивних фестивалів та виставок, що свідчить про високу якість напою, вірний напрямок маркетингу компанії, злагоджену роботу з іноземними партнерами.

Минулого року на експортній карті компанії з`явились дві нові країни – Канада та Франція.

Цього року наприкінці липня Британська Колумбія (Канада) радо вітала шанувальників пінного напою на одному з найбільших щорічних фестивалів пива «Canada Cup of Beer», де було представлено близько 150 найменувань пивних сортів, в тому числі: пиво з фруктовим смаком, імпортне пиво підвищеного попиту, бочкове пиво. Свою продукцію представили біля 40 виробників з усього світу (Німеччини, Нідерландів, Туреччини, Китаю, Чехії, Таїланду, Мексики, Франції, Ірландії, Шотландії, Англії, Бельгії, Канади, США, Трінідаду, Тобаго и др.) За результатами незалежного голосування споживачів, пиво «Оболонь Lager» визнане кращим імпортним пивом у сегменті Lager и отримало нагороду «Favourite Import Lager».

Таким чином, компанія «Оболонь» - кращий національний виробник пива – продемонструвала цілому світу: Україна виробляє смачне якісне пиво, і підтвердженням тому є вибір споживачів, які цього року відвідали Ванкуверський фестиваль «Canada Cup of Beer».

***Компанія «Оболонь» - перша з вітчизняних виробників стала експортером пива. За результатами семи місяців 2007 року, ріст експорту компанії зріс на 11.4 % , що в свою чергу складає 75 % усього експорту пива з України. Експортна діяльність – один із пріоритетів компанії. Відповідальна, кропітка робота на пивних ринках країн Європи, Америки, Азії, Австралії стала результатом того, що ТМ «Оболонь» - український пивний бренд, що користується найбільшим попитом за кордоном.

«Canada Cup of Beer» - один із наймасштабніший щорічних літніх фестивалів пива, що відбувається в Британській Колумбії (Ванкувер, Канада). Щорічно у фестивалі беруть участь біля 150 сортів пива від 40  виробників з усього світу, представлені, як вітчизняними (канадськими), так і імпортними пивними брендами, що користуються особливим попитом у споживачів, а також пиво з особливим оригінальним смаком ( фруктовими ароматами, різними специфічними інгредієнтами), бочкове пиво.  Фестиваль відбувався на найбільшому сценічному стадіоні Ванкувера  -  UBC Thunderbird Stadium і став подією національного масштабу.

Основні номінації нагородження:  Favourite Canadian Lager (Red Truck lager - Ванкувер), Favourite Canadian Ale (McAuslan Arricot Wheat -  Квебек), Favourite Import Lager (Obolon Lager - Україна),  Favourite Import Ale (Innis$Gunn - Шотландія).