У цифрові пакети Воля Преміум ТВ додаються дванадцять ТВ-програм. До кінця вересня компанія ВОЛЯ подарує можливість перегляду нових програм усім абонентам Воля Преміум ТВ. Абоненти, що підписалися на послугу у вересні, також зможуть скористатися цією можливістю. З 1 жовтня десять з цих ТВ-програм поповнять розширений пакет «Всесвіт».

Більшість нових програм вже доступна абонентам компанії ВОЛЯ, починаючи з 25 серпня. Для того, щоб нові програми з`явилися в списку, абонентам необхідно виконати пошук програм (тобто переналаштувати декодер), відповідно до зручної покрокової інструкції, яка видається кожному користувачеві послуги при підключенні. Інструкції по переналаштуванню також представлені на сайті компанії в розділі Підтримка/Телебачення: налаштування частот і інструкції http://www.volia.com/ukr/support/setup-tv/tuners

У перелік ТВ-програм, що складають базовий пакет «Україна і світ», додані після оцифровки дві українські ТВ-програми КГТРК і УТР. Крім того, відбулася заміна ТВ-програми MTV Europe на MTV Україна. Таким чином, загальна кількість ТВ-програм в пакеті «Україна і світ» тепер дорівнюється 55 — це всі українські і відомі російські і міжнародні ТВ-програми.

Відео дня

Після додавання, загальна кількість ТВ-програм в розширеному пакеті «Всесвіт» дорівнюватиме 91, включаючи всі ТВ-програми базового пакету «Україна і світ».

У вересні оновлюється і збільшується пакет стерео аудіоканалів, доступний користувачам пакету «Всесвіт». Загальна кількість складе 39 стерео аудіоканалів, які будуть представлені по різних жанрах і напрямах (такі як: новини, класика, поп, рок, танцювальна музика, та інші).

У розширений пакет «Всесвіт» додаються наступні програми:

СОВЕРШЕННО СЕКРЕТНО — це кращі документальні та художні фільми-розслідування, створені провідними телекомпаніями світу, а також програми й фільми, зняті телекомпанією «Совершенно Секретно» спеціально для телеканалу; це зустрічі та бесіди з гостями телеканалу — розвідниками і дипломатами, публіцистами й політиками, письменниками та криміналістами, які поділяться своїми версіями гучних подій, розкажуть про розслідування та загадки, про минуле та сьогодення секретних служб.

ПАРК РАЗВЛЕЧЕНИЙ — інформаційно-розважальний телеканал, повністю присвячений індустрії розваг. «Легко про серйозне та серйозно про легке» — девіз телеканалу. Програми телеканалу розкажуть про найрізноманітніші види творчої діяльності й сучасного мистецтва — дизайн і моду, архітектуру і фотографію, кіно, театр і музику. Програми телеканалу допоможуть краще орієнтуватися в безмежному світі розваг і сучасного мистецтва, познайомлять із його героями й антигероями, з буднями і святами, з гучними успіхами й галасливими провалами.

STAR TV — молодіжний, музично-розважальний інтерактивний телеканал, який розповість про те, що потрібно знати, що модно дивитися, що модно одягати, як модно любити, про що модно говорити і над чим варто посміятися. START-TV — це музика у форматі Dance EuroPop, це виключно хіти й композиції верхніх сходинок зарубіжних і вітчизняних чартів; START-TV — це зіркова енергетика, події і факти, розкіш та гламур, упаковані в найрізноманітніші форми та подані під гострим соусом репортерського погляду «ззовні й зсередини, START-TV — це «Твій вибір» — нон-стоп, склад кліпів в якому формують самі глядачі.

М2-ЭСТРАДА — телеканал для тих, хто любить українську, російську та світову естраду, класичну і сучасну, від середини двадцятого сторіччя до початку двадцять першого. М2-естрада об`єднує країни та покоління естрадними піснями, які можна дарувати батькам, під які можна справляти весілля, з якими можна залишити дітей на одинці перед телевізором. Джо Дасен та Адріано Челентано, Смерічка та Самоцвіти, Джо Кокер та Валерій Леонтьєв, Іво Бобул та Володимир Гришко, Алла Пугачова та Вєрка Сердючка, і ще десятки інших артистів, що пройшли через вогонь, воду та мідні труби, залишаться з вами на віки.

BIZ TV — музично-розважальний канал. Ще більше музики, спеціальні програми для фанатів року і ретро-музики, новини шоу-бізнесу, і звичайно хіт-паради.

WEDDING TV — розважальний телеканал, присвячений емоціям та драмам одруження й взаємин нареченого і нареченої, це суміш програм, жанрів та подій від реальних до документальних фільмів та ігрових шоу. Шоу «Зоряні весілля», що дозволяє поглянути зсередини на весільні урочистості найвідоміших пар, шоу «Гонка до вівтаря», де заручені пари змагаються між собою за право виграти весілля своєї мрії, шоу «Весільні історії», де стежитимуть, як пари готуються до весілля й нервують при наближенні великого дня, та багато інших цікавих програм і шоу.

ZONE CLUB — розважальний телеканал, який знає, чого чекають жінки від телебачення. Zone Club пропонує свіжий підхід до телевізійних програм про стиль життя — від мелодрам до ток-шоу, від передач «Зроби сам» до документальних фільмів. Програми Zone Club, які зібрані з усього світу та які поділяються на шість категорій: Стиль, Здоров`я, Оселя, Подорожі, Кулінарія й Взаємини — надихають, захоплюють, смішать, подекуди провокують та інформують… .

МАТЬ И ДИТЯ — перший російський пізнавальний телеканал про материнство і дитинство. Молоді мами, сімейні пари, які планують народження дитини, вагітні жінки, сім’ї з дітьми різного віку, бабусі й дідусі, няні й вихователі у щоденних програмах телеканалу матимуть змогу розглянути всі етапи очікування, вагітності, народження, розвитку і виховування дитини. Кожен день тижня буде присвячений окремій тематиці.

МЕНЮ ТВ — пізнавально-розважальний телеканал, незамінний помічник і досвідчений гід у величезному світі кулінарії, цілковито присвячений їжі та кулінарному мистецтву. МЕНЮ-ТВ для тих, кому цікава історія розвитку цієї неординарної сфери, кого зачаровує магія перетворення звичних продуктів у шедеври смаку. Ви познайомитеся з кулінарними традиціями і рецептами різних народів світу. Перед Вами відчинять двері своїх закладів кращі ресторатори світу, а знамениті шеф-кухарі поділяться секретами своїх фірмових страв.

24 ТЕХНО — науково-популярний телеканал, ціль якого розказати про серйозні речі просто та привабливо. 24Техно в першу чергу розповідає про досягнення науки і техніки. Програми телеканалу поділяються на сім тематичних рубрик: Людина, Технології, Відкриття, Космос, Секретні матеріали, Еволюція і Кунсткамера.

Компания ВОЛЯ — провідний провайдер телекомунікаційних послуг, який надає доступ до цифрових пакетів програм кабельного телебачення під торговою маркою Воля Преміум ТВ™ і високошвидкісний доступ до ресурсів Інтернет під торговою маркою Воля Бродбенд™. Висока швидкість Інтернет до 38 Мбіт/сек без необхідності телефонної лінії. Понад 100 телепрограм та широкий вибір різних планів підписки на цифрові пакети на будь-який смак і вік.

Наталія Баш

Керівник відділу PR компанії ВОЛЯ

Тел./факс: 207-70-92

info@volia.com