Оператор мобільного зв`язку «Астеліт» (торгова марка life:)) став офіційним спонсором Національного комітету спорту інвалідів України і надасть підтримку спортсменам на літніх XIII Паралімпійських іграх-2008 у Пекіні.

Як передає кореспондент УНІАН, підписання угоди між компанією «Астеліт» і Національним комітетом спорту інвалідів України відбулося сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За словами головного виконавчого директора компанії «Астеліт» Тансу ЄЕНА, на початковому етапі компанія виділить 100 тис. дол. для оплати телекомунікаційних витрат учасників паралімпіади в Пекіні.

Відео дня

Він також відзначив, що компанія розгляне можливість підтримки роумінгу для паралімпійської команди України.

Як відзначив президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій СУШКЕВИЧ, в Паралімпіаді-2008 передбачено виступ близько 200 українських спортсменів, які боротимуться за найвищі нагороди в 12 видах спорту.

Довідка УНІАН. life:) – національний оператор мобільного зв`язку, який надає свої послуги на території, на якій проживає 91% населення України. Мережа life:) продовжує розширюватись і сьогодні працює в усіх містах з населенням більш як 35 000 і в більш ніж 22 000 населених пунктах України, а також на всіх основних автомагістралях країни. life:) забезпечує можливість роумінгу в 193 країнах завдяки більш ніж 500 роумінг-партнерам.

Оператор першим на ринку впровадив технологію EDGE і пропонує своїм абонентам широке EDGE покриття – в 42 містах, включаючи всі обласні центри України.