22 серпня 2007року в УНІАН (вул. Хрещатик,4, конференц-зал) відбудеться прес-конференція на тему : „ Зроблено перші кроки на шляху подолання тіньових механізмів при імпорті товарів, що сприяють  поповненню бюджету та позитивно впливають на конкуренцію на ринку”. Прес-конференцію проводять: Державна митна служба України, Комісія з питань податкової та митної політики Ради національних асоціацій товаровиробників при Кабінеті міністрів України та Асоціація „Виробників профільних виробів із полімерів”.

Завдяки спільним зусиллям Асоціації „Виробників профільних виробів із полімерів” і Державної митної служби з’явились перші результати роботи направленої на подолання тіньових механізмів  при імпорті ПВХ продукції та територію України. Вироби із ПВХ стали декларуватись за цінами більш наближеними до їх реальної вартості, що дозволить збільшити суму надходжень від податків та мита до бюджету країни. А також створити  на вітчизняному ринку профільних виробів із ПВХ рівні конкурентні умови для всіх учасників.

Враховуючи, що проблема визначення митної вартості при імпорті існує майже по всім групам товарів, Президент Асоціації Володимир Панченко, будучи Головою Комісії з питань податкової та митної політики Ради національних асоціацій  товаровиробників при Кабінеті міністрів України, вважає, що практику співпраці галузевої асоціації з ДМСУ необхідно продовжувати та застосувати і в інших галузях.

Відео дня

Учасники прес-конференції:

- Панченко Володимир Григорович

Президент Асоціації „Виробників профільних виробів із полімерів”

- Орєхов Юрій Олексійович

Виконавчий директор Асоціації „Виробників профільних виробів із полімерів”

- Ляденко Ірина Григорівна

Начальник Управління митної вартості Державної митної служби України

Державна митна служба Українивул.. (044) 247-26-06, 247-27-06E-mail: dmsu@customs.gov.ua 

 КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

РАДА НАЦІОНАЛЬНИХ АСОЦІАЦІЙ ТОВАРОВИРОБНИКІВ

Комісія з питань податкової та митної політики