З нагоди Об’єднавчого з’їзду Соціально-Християнської партії та Всеукраїнської політичної партії – Екологія та Соціальний захист учора створено нову політичну силу – „ХРИСТИЯНСЬКИЙ БЛОК”.

Сьогодні, 21 серпня 2007 року о 10:30, до уваги представників ЗМІ в УНІАНі відбудеться прес-конференція голови Блоку пана Сергія Балюка.

Із усвідомлення відповідальність перед Богом та перед народом України за Землю та Життя людини, християнами різних конфесій створено виборчий блок політичних партій „ХРИСТИЯНСЬКИЙ БЛОК. Тільки люди. Які сповідують віру в Христа здатні принести в суспільство злагоду і порядність.

Відео дня

Засади виборчого блоку політичних партій «Християнський Блок» базуються на принципах соціальної рівності та християнської справедливості та моралі. Одним з головних питань сучасної політики є питання відповідальності політика перед людьми.

Політик-християнин чітко бачить різницю між політикою, як  жадобою влади, і політикою, яка спрямована на служіння людям. Такого блоку у Верховній Раді ще не було, і це незвичайний прецедент – українці зовсім різних християнських течій об’єдналися в єдиному пориві покласти край беззаконню і несправедливості.

«Християнський Блок» робить головний акцент на українську духовність, моральність, традиції та звичаї.

Ми віримо, що Християнське відродження народу України у XXI столітті стане запорукою перетворення нашої держави на демократичну, процвітаючу, авторитетну країну світу.