Альфа-Банк запропонував покупцям нерухомості новий іпотечний продукт, який став доступний ще більшій кількості українців. Тепер для покупки житла немає необхідності накопичувати засоби для першого внеску.

Банки, що займаються видачею кредитів для покупки нерухомості, докладають багато зусиль для того, щоб привернути клієнтів і збільшити свою частку на ринку житлових кредитів. Лояльність банкірів вже привела до того, що більше половини всіх операцій на ринку нерухомості відбувається за допомогою банківських кредитів. У недалекому майбутньому у такий спосіб продаватиметься до 90% всього житла.

Із зростанням ринку іпотеки росте і конкуренція між банками. «Щоб привернути клієнта, тепер недостатньо тільки запропонувати хороші умови кредитування, – переконаний керівник блоку розвитку банківських продуктів і маркетингу Альфа-Банку Марчин Дичак. – Кредитний продукт повинен бути забезпечений професійним інструментарієм – як суто технологічним, так і кадровим. Чимала увага в цій сфері приділяється таким моментам: технологія швидкого ухвалення рішення про видачу кредиту, зручні схеми погашення, а також раціональні пропозиції  по страхуванню кредитного майна».

Відео дня

Марчин Дичак переконаний, що прийшов час кредитів нового типу. Як приклад такого він приводить кредит на покупку житла , який недавно презентував «Альфа-Банк »: первинний внесок власних засобів позичальника складає 0%, при цьому не потрібна додаткова застава у вигляді іншого ліквідного майна. Ставки за кредитами  - від 11% річних в дол. Про всі необхідні документи і платежі, клієнт дізнається заздалегідь. Ніяких прихованих комісій!

«Як додаткова послуга ми пропонуємо потенційному позичальникові заздалегідь розрахувати доступну для нього суму кредиту, розмір щомісячних платежів по кредиту, а також заповнити електронний варіант анкети-заявки . Зробити це можна, не приходячи в банк, на сайті  www.alfabank.com.ua .  У банк потрібно буде прийти вже з повним пакетом документів, підготувати який допоможе наш консультант", - повідомив Марчин Дичак.

Представник Альфа-Банку завіряє, що за рахунок цього і подібних іпотечних продуктів, потенційними клієнтами банків стають і ті, хто не зібрав необхідну для першого внеску суму або має намір використовувати ці гроші з іншою метою – наприклад для ремонту нової квартири.

«Ми готуємо до запуску і інші схеми кредитування, які також стимулюватимуть ринок, - підсумував представник Альфа-Банка. – Проте детальніше зможемо розповісти про них вже після презентації».

Ліцензія НБУ №61 від 03.12.2001 р. і дозвіл НБУ №61-4 від 25.06.2007 р.

Контакт-центр Альфа-Банку  8 800 50 30500

www.alfabank.com.ua