На правах реклами

Компанія «Амстор» оголосила про дострокове завершення розміщення відкритого випуску облігацій загальним номіналом 300 000 000,00 грн. Слід зазначити, що це є перший випуск облігацій подібного масштабу серед торговельно-будівельних груп України.

Спершу завершити розміщення облігацій планувалося до 15 грудня 2007 р., проте популярність компанії та довіра до неї клієнтів дозволили завершити цей процес достроково – майже за півроку до зазначеного терміну.

Відео дня

«Амстор» стабільно виконує все відсоткові зобов`язання в повному обсязі. Крім цього, компанія успішно реалізує свої амбітні плани з будівництва й торгівлі. Вже сьогодні «Амстор» може сміливо назвати себе одним із провідних підприємств України, які працюють у сфері комерційної нерухомості. Наразі було введено до експлуатації та ефективно працюють 15 гіпермаркетів у Донецькій та Запорізькій областях, загальна площа яких складає близько 200 000 кв. м. На стадії проектування й будівництва у різних регіонах України перебувають відразу декілька об`єктів, площа яких становить понад 400 000 кв. м.. У близькому майбутньому «Амстор» планує відкрити ще не менш ніж 10 нових торгових центрів і збільшити загальну площу до 500 000 кв. м. У середньому, кожний об`єкт розпочинає роботу лише через 6 місяців після закладання фундаменту. «Амстор» не поменшує ні якості, ні темпів своєї роботи, та залишається незмінним лідером у своєму сегменті ринку.

Коментуючи дострокове завершення розміщення облігацій, голова спостережної ради групи «Амстор» Володимир Вагоровський зазначив: «Власники наших облігацій можуть бути впевнені в надійності і високій прибутковості своїх інвестицій, оскільки група «Амстор» демонструє відмінні результати за всіма напрямками своєї діяльності. Дострокове завершення розміщення облігацій – це найкраще підтвердження тому».