7 липня 2007 відбудеться екстраординарний захід, спрямований на боротьбу з глобальним потеплінням. Серія концертів Live Earth («Жива Земля») стане своєрідним відкриттям нової всесвітньої кампанії проти кліматичних змін. Жива Земля є частиною програми Save Our Selves ("Врятуємо себе самі"), ініційованої відомим борцем з глобальним потеплінням, віце-президентом США Альбертом Гором. До акції приєдналися міжнародні Зелені організації, такі як Альянс з захисту клімату, Кліматична група,  а також  Зелені партії та екологічні організації. Головна мета заходу - привернути увагу світової громадськості й урядів усіх країн до глобальної проблеми – зміни клімату.

Live Earth розпочнеться в Сіднеї (Австралія) і охопить всі континенти, заключна стадія концерту пройде в Нью-Йорку. На центральних площах і кращих концертних майданчиках Лондона, Нью-Йорка, Сіднея, Токіо, Шанхая, Йоганнесбурга, Ріо-де-Жанейро, Нью-Джерсі й Гамбурга зірки світової естради скажуть «НІ!» глобальному потеплінню. За словами Гора, це грандіозне шоу буде транслюватися в 100 країнах світу й подивитися його зможуть більше 2 млрд. людей. "Жива Земля" дає нам безпрецедентну можливість досить довго подавати сигнал SOS, а потім довести до кожної людини інформацію про те, як вирішувати проблеми екології", - повідомив раніше Альберт Гор. Зелену акцію підтримали більше сотні зірок світової величини, таких як Мадонна, Лені Кравітц, Red Hot Chili Peppers, Black Eyed Peas та ін.

Партія Зелених України вважає даний захід важливим кроком у боротьбі за порятунок життя на планеті. Тільки об`єднавши зусилля, ми зможемо зупинити глобальні катастрофи й зберегти світ, переконані українські Зелені. Початок заходу о півночі, концерт буде транслюватися протягом 24 годин в ефірі багатьох телевізійних каналів світу. В Україні концерт буде транслюватися на телеканалі «Тоніс» (початок о 10.00) та на сайті Партії Зелених України - greenpaty.ua

Відео дня