Київ. 26 червня. Дата-центр компанії ВОЛЯ розробив нову пропозицію, н для своїх абонентів – додаткову послугу "керований сервер". Суть цієї послуги полягає в тому, що адміністратор дата-центру бере на себе вирішення питань, пов`язаних із забезпеченням працездатності і безпеки сервера, а клієнти дата-центра - отримують простий і зручний інтерфейс, який допоможе їм розміщувати сайти та керувати ними. Вартість послуги "керований сервер" - 399 гривень в місяць, додатково до вартості основного тарифного плану.

Починаючи з червня, дата-центр ВОЛЯ почав надавати професійну панель управління хостингом DirectAdmin. При замовленні послуги "керований сервер" панель DirectAdmin надається безкоштовно. Також ця панель може бути надана за 146 гривень в місяць, як доповнення до будь-якого з тарифних планів.

DirectAdmin – це повнофункціональна панель управління сайтом, яка обладнена всіма потрібними інструментами, і має  досить привабливий та зручний для звичайного користувача інтерфейс. Панель управління сайтом, це, перш за все, головний центр, в якому зібрані всі необхідні інструменти для комфортної роботи з сайтом. Панель містить в собі такі інструменти для роботи, як управління доменами і піддоменами, створення різних аккаунтів (FTP, e-mail), якісна і повна статистика по сайту (сайтам), файловий менеджер, для завантаження файлів та сторінок на сайт, інструмент роботи з базами даних MySql і багато інших важливих інструментів.

Відео дня

Наталія Галдецка, старший менеджер служби продажу Дата-центру ВОЛЯ відзначила:  "Послуга «Керований сервер» цікава для тих проектів, які вже переросли віртуальний веб-хостинг і почали використовувати окремий сервер, що вимагає системного адміністрування, проте поки що не готові узяти на роботу окремого системного адміністратора. Ми йдемо назустріч нашим абонентам і прагнемо забезпечити їм максимальний рівень зручності для роботи, тому вибрали для них як додатковий сервіс панель управління DirectAdmin, яка входить в трійку найпопулярніших панелей управління хостингом. На наш погляд, така пропозиція гарантовано надасть імпульс розвитку нових Інтернет-проектів самого різного рівня, а також забезпечить професійне обслуговування і безпеку серверів клієнтів".

Дата-центр ВОЛЯ — є підрозділом компанії ВОЛЯ, який займається наданням хостингу серверів (апаратний хостинг, сolocation/колокейшн, виділений сервер), — розміщення сервера на спеціально обладнаному технічному майданчику і підключення його до мережі Інтернет. На час користування послугою безкоштовно надається сервер стандартної конфігурації. При бажанні абонент може встановити свій власний сервер замість стандартного. За установку сервера абонента додаткова плата не стягується.

Компания ВОЛЯ — провідний провайдер телекомунікаційних послуг, який надає доступ до цифрових пакетів програм кабельного телебачення під торговою маркою Воля Преміум ТВ™ і високошвидкісний доступ до ресурсів Інтернет під торговою маркою Воля Бродбенд™. Висока швидкість Інтернет до 38 Мбіт/сек без необхідності телефонної лінії. Понад 100 телепрограм та широкий вибір різних планів підписки на цифрові пакети на будь-який смак і вік.

Наталія Баш, начальник відділу PR компанії ВОЛЯ Тел./факс: 207-70-92info@volia.com 

Дата-центр ВОЛЯ Служба продажів:(044) 501-63-98sales@dc.volia.com