27 червня 2007 р. Дата-центр ВОЛЯ на численні  прохання своїх абонентів  оголошує третю за рахунком акцію з серії "Limited Edition". Перші дві акції пройшли в листопаді 2006 року і в січні 2007 року.

Як і раніше, суть акції полягає в тому, що на тарифних планах "Воля" і  "Бізнес" пропонуються сервера поліпшеної конфігурації. За 199 гривень на  тарифному плані "Воля" надається сервер з подвоєним об`ємом  оперативної пам`яті: VIA C3 1ГГц/1ГБ/160ГБ.  А за 399 грн. в місяць абонент  отримує сервер вищого класу: Athlon64-3500+/1ГБ/250ГБ замість  стандартного сервера на базі VIA C3.

“Досвід проведення попередніх двох акцій Limited Edition був дуже успішний. Сервера які пропонувалися в рамках акцій, були повністю розподілені за досить короткий час. Нова акція також продовжуватиметься до вичерпання партії серверів вказаної вище конфігурації.” - відзначив Олексій Акулов,  керівник Дата-центру  компанії ВОЛЯ.

Відео дня

Дата-центр ВОЛЯ — є підрозділом компанії ВОЛЯ, який займається наданням хостингу серверів (апаратний хостинг, сolocation/колокейшн, виділений сервер), — розміщення сервера на спеціально обладнаному технічному майданчику і підключення його до мережі Інтернет. На час користування послугою безкоштовно надається сервер стандартної конфігурації. При бажанні абонент може встановити свій власний сервер замість стандартного. За установку сервера абонента додаткова плата не стягується.

Компания ВОЛЯ — провідний провайдер телекомунікаційних послуг, який надає доступ до цифрових пакетів програм кабельного телебачення під торговою маркою Воля Преміум ТВ™ і високошвидкісний доступ до ресурсів Інтернет під торговою маркою Воля Бродбенд™. Висока швидкість Інтернет до 38 Мбіт/сек без необхідності телефонної лінії. Понад 100 телепрограм та широкий вибір різних планів підписки на цифрові пакети на будь-який смак і вік.

Наталія Баш, начальник відділу PR компанії ВОЛЯ Тел./факс: 207-70-92info@volia.com 

Дата-центр ВОЛЯ Служба продажів:(044) 501-63-98sales@dc.volia.com