Вибори мера міста Ірпінь мають відбутися чесно, прозоро та демократично. Про це заявив один з кандидатів на цю посаду Дмитро Демчишин під час круглого столу “Ірпінь = Мукачеве-2007. Обкатка брудних технологій перед достроковими парламентськими виборами”, що відбувся у п”ятницю в приміщенні інформаційної агенції “УНІАН”.

“Попри хвилю “чорного PR-у, застосовану проти мене, заявляю, що я піду до переможного кінця, - сказав під час спілкування із експертами та журналістами Д. Демчишин. -  Закликаю кожного ірпінця прийти у неділю на виборчі дільниці і проголосувати, віддавши свій голос за майбутнє рідного міста”.

На переконання політичного експерта Олександра Солонтая, боротьба за посаду мера м. Ірпінь є ідеальним майданчиком для різних політичних сил для обкатки брудних технологій перед достроковими парламентськими виборами. Тому Територіальній виборчій комісії вкрай необхідно забезпечити чесність та прозорість виборів Ірпені, адже вони стануть прикладом для всієї країни. Нині, за словами О. Солонтая, вже є тривожні симптоми, коли проти одного за найреальніших кандидатів – Д. Демчишина - застосовують брудні прийоми ведення політичної боротьби.

Відео дня

Вибори мера м. Ірпінь відбудуться у неділю, 18 червня.

Для довідок:

Тел: (050) 358-22-65 (Денис)

e-mail: denis_k@i.com.ua