Кандидат у мери Ірпеня Дмитро ДЕМЧИШИН заявляє, що проти нього конкуренти використовують “чорний PR”. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

“Усім відомо, що це робота моїх конкурентів, які відчувають, що я дійсно реальний кандидат на посаду міського голови і бояться цього”, - сказав Д.ДЕМЧИШИН.

Він також повідомив, що залишилось 10 кандидатів на посаду мера Ірпеня, але, водночас, відмовився назвати прізвища кандидатів, які намагаються його дискредитувати.

Відео дня

При цьому Д.ДЕМЧИШИН наголосив, що сам особисто далекий від використання таких технологій. “Це мені не властиво, і я не буду діяти за такими правилами”, - зазначив він.

Д.ДЕМЧИШИН також запевнив, що після обрання мером зосередить свою роботу на забезпеченні комфортного життя городян – організації прибирання міста, ремонту доріг, вивезення сміття, якісного надання комунальних послуг.

“Я буду займатись саме цим, я це вмію, я знаю як це зробити і це зроблю – правда все ж таки переможе”, - наголосив він.

Д.ДЕМЧИШИН закликав жителів Ірпеня прийти на виборчі дільниці і зробити свій вибір.

За словами кандидата у мери Ірпеня, йому погрожували невідомі новою хвилею компромату, якщо він продовжить передвиборчу компанію. “Я в жодному разі не зніму свою кандидатуру, хоч як би цього не хотілось комусь”, - запевнив Д.ДЕМЧИШИН.

Присутні на прес-конференції експерти висловили переконання, що Ірпінь є ідеальним майданчиком для різних політичних сил для обкатки технологій, які будуть застосовані у разі проведення дострокових парламентських виборів. Вони продемонстрували листівки з неправдивою інформацією про Д.ДЕМЧИШИНА, які мають на меті його дискредитувати.

Вибори міського голови м. Ірпінь заплановані на 17 червня.