13 червня 2007 р., Київ. Громадськість в черговий раз підтвердила статус компанії ВОЛЯ, як лідера телекомунікаційної галузі. Головний фінансист компанії – Левченко Олена Михайлівна була визнана претендентом на лідерство серед  кращих фінансових директорів України, Рейтингу фінансових директорів журналу «Комп&ньоН». Кращий фінансист ВОЛІ була відмічена таким високим званням за розробку унікального стандарту планування для всіх підрозділів компанії ВОЛЯ з урахуванням центрів фінансової відповідальності.

Рейтинг був складений на підставі дослідження думок експертів, що представляють провідні фінансові, банківські і консалтингові компанії, які назвали кращих, на їх думку, фінансових директорів України. Експертами рейтингу виступили 33 людини, що представляють 21 компанію.

Експертна оцінка кандидатів проводилася по запропонованим журналом «Комп&ньоН» критеріям, які включають оцінку особових і професійних якостей претендентів. Цей рейтинг є новим для журналу «Комп&ньоН» і він доповнить групу щорічних рейтінг-проектов видання.

Відео дня

Companion Group коментують даний проект так: «Поява подібного рейтингу саме зараз невипадкова. За останні декілька років ступінь впливу фінансових директорів на процеси, що відбуваються в компанії, і ухвалювання управлінських рішень істотно зріс. В умовах безперервного посилення конкуренції досягати і утримувати лідируючі позиції на ринку неможливо без застосування сучасних методів управління фінансами, висококласного фінансового аналізу і управління ризиками, грамотного спілкування з кредиторами і інвесторами. Саме тому фіндиректора  в Україні, слідуючи загальносвітовій тенденції, виходять на ключові ролі в компанії. Нині фінансовий директор, по суті, єдина фігура в компанії, окрім генерального директора, залучена у всі аспекти бізнесу».

 «Звичайно, нам дуже приємне визнання досягнень наших фахівців з боку колег. Ми вважаємо, що саме прихильність компанії ВОЛЯ твердим принципам – основа успіху на ринку. Наші принципи – це професіоналізм, компетентність, якість – ми працюємо на 100% результат. Таким чином, постійно підвищуючи рівень кваліфікації, зокрема, менеджменту компанії, ВОЛЯ прагне надавати все більш якісні послуги і більш довершений сервіс», - говорить Сергій  Бойко, президент компанії ВОЛЯ.

Компанія ВОЛЯ — провідний провайдер телекомунікаційних послуг, що надає доступ до цифрових пакетів програм кабельного телебачення під торговою маркою Воля Преміум ТВ™ і високошвидкісний доступ до ресурсів Інтернет під торговою маркою Воля Бродбенд™. Висока швидкість Інтернет — до 38 Мбит/сек без необхідності телефонної лінії. Широкий вибір різних планів підписки на цифрові пакети, на будь-який смак і вік.

Наталія Баш

Начальник відділу PR компанії ВОЛЯ

Тіл./факс: 207-70-92

info@volia.com