На зборах акціонерів ЗАТ «Індастріал Медіа Нетворк» (Київ, торгова марка IPNET) 25 червня 2007 року буде, зокрема, розглянуте питання додаткової емісії акцій у розмірі 5 млн. дол. Про це повідомив голова правління компанії Дмитро ГРИЩУК сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Як передає кореспондент УНІАН, за даними Д.ГРИЩУКА, на зборах будуть також розглянуті питання обрання органів управління компанії і затвердження бюджету на 2007 рік.

Він повідомив, що після додаткової емісії акцій відбудеться «розмивання пакетів нинішніх акціонерів компанії» «Індастріал Медіа Нетворк», внаслідок чого компанія Soudelor Limited (Кіпр), якій 7 червня Антимонопольний комітет України надав дозвіл на придбання понад 50% акції ЗАТ «Індастріал Медіа Нетворк», володітиме 50% акцій плюс одна акція.

Відео дня

За даними Д.ГРИЩАКА, сьогодні акціонерами компанії «Індастріал Медіа Нетворк» є компанія з американським капіталом Semantic Recearch LC (87,5% акцій) і фізична особа – Д.ГРИЩУК (12,5%).

Він відзначив, що компанія Soudelor Limited (Кіпр) входить в телекомунікаційний холдинг FTH Corvette Telecom (Кіпр).

Після зміни у складі акціонерів компанії, додав Д.ГРИЩУК, буде збільшено статутний фонд компанії до 2 млн. грн.

«Однією з ключових умов угоди є збереження команди українських менеджерів», - сказав Д.ГРИЩУК.

На його думку, в результаті угоди компанія IPNET одержить не тільки значний обсяг інвестицій, але і доступ до досвіду інших компаній, що входять в холдинг, а також можливість залучення кредитів західних фінансових інститутів під гарантії інвестора.

Зокрема, Д.ГРИЩУК зазначив, що холдинг FTH Corvette Telecom розгортає аналогічну мережу в Москві, і напрацювання за московським проектом будуть використані для розвитку мережі IPNET.

Довідка УНІАН. ЗАТ «Індастріал Медіа Нетворк» (м. Київ) є власником найбільшої в Східній Європі широкосмугової мережі, побудованої за технологією Ethernet. Компанія надає послуги широкосмугового доступу в Інтернет в столичному районі Оболонь. Мережа компанії покриває більше 500 багатоповерхових будинків, в яких проживає понад триста тисяч киян. Кількість абонентів компанії становить 10 тис. чол.

Статутний капітал - 1 мільйон гривень.

Компанія Soudelor Limited (Кіпр) входить в телекомунікаційний холдинг FTH Corvette Telecom (Кіпр), основними акціонерами якого є Peter Gerwe, засновник і співвласник CTC MEDIA (телеканал «СТС», Росія) і недавній співвласник журналу «Огонёк», Ivan Tavrin засновник і співвласник «Regional Media Group» (мережа регіональних радіостанцій, Росія) і недавній співвласник і президент телеканалу ТВ-3, Росія, і Dominic Reed, що володіє величезним досвідом в розвитку телекомунікаційних мереж у Великій Британії та Центральній Європі.