1 червня 2007 року в каналом „1+1” було запущено новий інформаційно-розважальний портал iPlus. Через нього „1+1” буде поширювати свою присутність в Інтернеті. Винятковість iPlus в тому, що це перший в своїй категорії портал, який поєднує відчуття телебачення з комунікативними можливостями Інтернет.

Відвідавши інформаційно-розважальний портал iPlus, користувачі Інтернету зможуть:

 - прочитати останні новини та переглянути фото/відео матеріали, пов’язані з ними;

Відео дня

- переглянути в будь який час інформаційні програми каналу;

- залишити свої коментарі;

- виставляти рейтинг статтям та фото;

- створювати власні профайли та вести блоги;

- завантажувати фото/відео матеріали в розділі ДРУЗІ та ФЛІРТ.

Також портал iPlus є перспективним рекламним ресурсом в Інтернеті для розміщення на ньому провідними українськими компаніями інформації щодо просування власних товарів та послуг.

Коментує Андрій Шеховцов, керівник нових напрямків бізнесу каналу „1+1”:

„Обмеженість в ефірному часі, через яку глядачі каналу „1+1” отримують лише обмежену нарізку з відзнятих відеоматеріалів, а також неможливість переглянути інформаційні програми у зручний для себе час стали однією з причин прийняття рішення про розробку інформаційно-розважального порталу iPlus. До того ж, нами було проведено дослідження,  яке показало, що користувачі Інтернету взагалі на 25-30% менше дивляться телебачення, а всю необхідну їм інформацію та новини вони прагнуть отримувати з Інтернету. Портал iPlus, є симбіозом позитивних сторін телебачення та Інтернету – видовищності та оперативності. Подібні інформаційно-розважальні портали вже пропонують телеканали в Хорватії, Румунії, Словенії, Великобританії (канал ВВС), Чехії ”.

Коментує Сергій Гапоченко, керівник Інтернет-проектів каналу „1+1”: „Портал iPlus має забезпечити потребу користувачів Інтернету в отриманні будь-якої інформації 24 години на добу 7 днів на тиждень. Великий плюс порталу – це його оперативність. А для нас  це ще одна можливість донести контент каналу „1+1” іншій аудиторії та іншим засобом. До того ж, iPlus запущено з метою поширити співпрацю з рекламодавцями - провідними українськими компаніями, товари та послуги яких орієнтовані на основну цільову аудиторію порталу – активну молодь у віці 18-35”.

Інформаційна частина порталу iPlus включатиме новини з Інтернету, інформ-агенцій, преси, програми власного виробництва каналу „1+1” („ТСН”, „ТСН.Проспорт”, авторські програми, ток-шоу), а  також новини та відео, що з якихось причин не потрапили на телеекран. Розважальна частина представлена проектом „Друзі та флірт”, яка дозволить відвідувачам порталу створювати власний простір дозвілля та позитивного настрою: знайомитись, спілкуватись в чаті, ділитись відео та фото матеріалами, вести власні блоги.

На сьогоднішній день Інтернет в Україні поступово перетворюється на важливий альтернативний канал розповсюдження медіа. Тому використовувати цей ресурс та розвивати Інтернет-проекти – це один з пріоритетів у розвитку каналу „1+1”, як одного з основних гравців медіа ринку України.

Відвідати інформаційно-розважальний портал iPlus можна за адресою: www.iplus.com.ua