29 травня 2007 року Благодійний Фонд «Розвиток України» спільно з інформаційним агентством УНІАН презентували проект УНІАН-Здоров`я - інформаційний вісник з проблем охорони здоров`я.

Проект включає інформаційну тематичну web-сторінок на сайті ІА УНІАН, а також електронну версію, що поширюватимуться в режимі безкоштовної розсилки.

«Одна з причин системних проблем, що існують сьогодні в охороні здоров`я, полягає в недостатній інформованості громадськості й недостатньому висвітленні ситуації. Наше завдання – привернути увагу до питань охорони здоров`я, виховання відповідального відношення до власного здоров`я, а також залучення експертів, громадськості, держави і бізнесу до вирішення системних проблем», - сказав Анатолій Заболотний, директор Благодійного Фонду «Розвиток України».

Відео дня

Передбачувані користувачі продукту – ЗМІ, громадські організації, що працюють у області охорони здоров`я, медичні вузи, Міністерство охорони здоров`я України, Управління охорони здоров`я обласних і районних держадміністрацій, а також всі, кого цікавлять проблеми охорони здоров`я.

«Вісник УНІАН-Здоров`я забезпечить ЗМІ доступ до найбільш оперативної й актуальної інформації в цій сфері, дасть можливість кваліфіковано і всебічно розбиратися в найскладніших проблемах. Фахівці зможуть першими дізнаватися про події й тенденції в сфері медицини, а також обмінюватися думками, демократично і відкрито обговорювати самі спірні позиції. Кожний бажаючий зможе знайти інформацію, що його цікавить, у відкритому доступі на одному ресурсі», - зазначив Олександр Харченко, головний редактор інформаційного агентства УНІАН.

Розділи ресурсу включають новини світової, всеукраїнської й регіональної медицини, статистичні дані, результати досліджень, тематичні рубрики, корисну інформацію, посилання, ради, анонси подій.

Вісник виходитиме щотижня, сторінка сайту оновлюватиметься в режимі реального часу. Протягом першого місяця продукт функціонуватиме в тестовій версії. Паралельно буде проведено опитування користувачів для обліку актуальності рубрик і внесення відповідних змін.

Корпоративний Благодійний фонд «Розвиток України» - неприбуткова організація, заснована Групою СКМ 15 липня 2005 року.

Бюджет Фонду формується за рахунок коштів  Компанії СКМ. Напрями діяльності Фонду: сучасна освіта, здоров`я нації, культурне надбання.

Президент Благодійного Фонду «Розвиток України» - Рінат Леонідович Ахметов

Проекти Фонду:

Прес-служба

Благодійного  фонду «Розвиток України»

тіл: +38 062 343 45 95

Довідка  УНІАН

Українське незалежне інформаційне агентство новин – УНІАН -  засноване у 1993 році. Нині - однин з лідерів українського інформаційного ринку.

Агентство випускає близько 30 інформаційних та інформаційно-аналітичних продуктів українською, російською та англійською мовами. Щодня ми повідомляємо понад 200 найважливіших новин з України, виходить щоденна стрічка фотоновин.  Сайт  WWW.UNIAN.NET  входить в першу  п»ятірку найрейтинговіших  новинних сайтів  України.

УНІАН має досвід з розробки і втілення 22 спецпроектів, зокрема, Право, Прозора влада, Партійні новини , УНІАН-євроінтеграція, УНІАН-Київ-Прес ; Культура ;Україна і СНІД , УНIАН - Реформа бухобліку та аудиту .

Зараз  УНІАН пропонує сім  спецпроектів , зокрема,  Культура;   Регіони; Фондовий ;ринок ;  Новини ЄС ;  Транспорт;   Енергетика;   СтопСНІД.

Головний офіс агентства розташований в центрі Києва а представництва знаходяться в усіх регіонах України  та у штаб-квартирі ЄС -  Брюселі.

Повідомлення УНІАН публікують найтиражніші газети країни, використовують найпопулярніші телеканали й радіостанції.

 Споживачами продукції та послуг УНІАН також є органи виконавчої й законодавчої влади, іноземні посольства, банки, комерційні структури тощо.

Запорукою високої якості та оперативності продукції УНІАН є багаторічний досвід діяльності колективу професіоналів та досконала система роботи з інформацією.

01001, Київ 1, вул. Хрещатик, 4  факс: +380 44 461-91-11  Відділ маркетингу  т/ф. 279-31-58, zvv@unian.net  Відділ  зв`язків із громадськістю т/ф. 279-35-23, emart@unian.net