Партія Зелених України вітає киян зі святом! День Києва – подія для кожного громадянина держави, адже для кожного українця Київ – це рідне місто! Саме тут, в серці країни, приймаються історичні та доленосні рішення, що визначають хід української історії. Якщо людина хоча б один раз побуває у Києві, вона неодмінно у нього закохається, і буде все життя повертатися – щоб насолодитися квітучими каштанами, сивими пагорбами та величним Дніпром.

Місто князів, святиня православ’я, осередок світової духовності та культури – українська столиці належить до найвизначніших місць світу. Сьогоднішній Київ – це європейське місто, де гармонійно поєдналися історія та сучасність, давні традиції і новітні тенденції, місто легенд та романтики. Київ – не лише історична, але й духовна столиця України.

В усьому світі Київ відомий як «зелена» столиця, де барви дерев є головною окрасою міста. Архітектурна стилістика гармонує з природою, що робить Київ містом, де вирує справжнє життя. Партія Зелених України бажає всім киянам завжди відчувати себе жителями європейської столиці та постійно отримувати натхнення і задоволення від оточуючої нас краси.

Відео дня

Прес-служба Партії Зелених України