9 червня в столичному Палаці Спорту відбудеться Міжнародний турнір з професійного боксу «The King of the ring», організований промоутерською компанією National Box Promotion.  Головною подією вечора стане третій захист Юрієм Нужненко (25 (13КО)-0-0) титулу Інтерконтинентального чемпіона за версією WBA в другій напівсередній вазі (до 66,7 кг). Сьогодні Юрій займає 2-у позицію в рейтингу Всесвітньої Боксерської Асоціації (WBA) і успішно рухається до боїв за найпрестижніші світові титули.  Cоперником непереможного  українця стане досвідчений боксер з Аргентини Хуан Карлос Віллареал (38 (23КО) - 7-1).

За словами Віталія  Клічко, він давно і з цікавістю спостерігає за досягненнями українських боксерів-професіоналів.

«На турнірі «The King of the ring» буде розіграний спеціальний приз, - сказав Віталій Кличко. – А саме – поїздка до Німеччини на бій між моїм братом Володимиром і Лаймоном Брюстером, який відбудеться 7 липня в Кельне».

Відео дня

Окрім Юрія Нужненко, 9 червня в ринг вийдуть  Віталій Русаль, Вадим Сафонов, Вячеслав Узелков, Валерій Бражник. Певний інтерес викличуть поєдинки за участю Автанділа Хурцидзе і Олександра Кабанова.

Компанія National Box Promotion присвячує майбутній турнір боротьбі зі СНІДом, на підтримку фонду «Анти СНІД», який очолює Олена Франчук.

  З повагою PR-директор

 Світлана Пішта

 Моб. Тел. 8 (067) 405-43-29

 E-mail:  pr@nbp.com.ua

www.boxnews.com.ua