9-го червня 2007 року в Київському Палаці спорту відбудеться міжнародний турнір з професійного боксу, під назвою «The King of the ring». Головною подією вечора стане третій захист Юрієм Нужненко (25-0-0, 13) титулу Інтерконтинентального чемпіона за версією (WBA) в другій напівсередній вазі (до 66,7 кг).

Хто ж ризикне вийти проти непереможеного українця?

Вже сьогодні Юрій займає 2-у позицію в рейтингу Всесвітньої Боксерської Асоціації (WBA) і успішно рухається до боїв за найпрестижніші світові титули.

Відео дня

Ще одним захоплюючим видовищем обіцяє стати бій Олександра Кабанова (2-0-0, 2). Це буде вже третій вихід  молодого суперважковика на професійний ринг. Чи призначено його суперникові  протриматися до другого раунду? Адже два попередні бої Олександр закінчував нокаутом на перших секундах поєдинку.

Також в рамках турніру пройдуть рейтингові бої, в яких візьмуть участь провідні українські боксери-професіонали, –  Віталій Русаль, (14-0-0, 9) Вадим Сафонов (19-2-0, 9), Вячеслав Узелков (15-0-0, 8),  Сергій Федченко (15-0-0, 5), Валерій Бражник (12-0-0, 7), Максим Бурсак (9-0-0, 1) і вперше під прапором National Box Promotionо виступить Автанділ Хурцидзе (7-1-2, 3), який  добре зарекомендував себе.

Компанія «National Box Promotion» є промоутером №1 в українському професійному боксі. У 2002 році була заснована з метою розвитку і популяризації цього виду спорту. На сьогодні основним напрямом діяльності Компанії, є проведення турнірів з професійного боксу за участю як вже відомих та досвідчених боксерів, так і молодих перспективних спортсменів.

За роки свого існування компанія була організатором більше 14-ти міжнародних турнірів, представляючи українським глядачам світовий бокс найвищого рівня.

З повагою PR-директор

 Світлана Пішта.

 Моб. Тел. 8 (066) 720-73-23

 E-mail:   pr@nbp.com.ua

 www.boxnews.com.ua