Українська служба радіостанції Бі-Бі-Сі і радіо Ера-FM розпочинають новий спільний проект – ток-шоу «Коло питань».

Про це повідомили завідувач редакцією громадсько-політичних програм радіо Ера-FM Сергій СУЛИМ і продюсер Української служби Бі-Бі-Сі Катерина ХІНКУЛОВА сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

«На українському радіо вперше виходитиме програма в такому форматі, заснованому на британській радіопрограмі «Any questions». Для участі в ток-шоу запрошуватимуться четверо гостей – відомі і впливові люди в Україні, запитання для яких формуватиме аудиторія – жителі того чи іншого міста, в якому записуватиметься ток-шоу», - сказав С.СУЛИМ.

Відео дня

За його словами, перша програма записуватиметься в Харкові. «Точна дата і час запису повідомлятиметься додатково», - уточнив він.

У свою чергу К.ХІНКУЛОВА зазначила, що це буде регіональна програма. «Ми хочемо розпочати з обласних міст, але сподіваємося, що з часом програми організовуватимуться і в невеликих містах України», - сказала вона.

За її словами, в майбутньому після вирішення технічних та організаційних питань ток-шоу «Коло питань» планується транслювати в прямому ефірі.

Довідка УНІАН. Українська служба Бі-Бі-Сі розпочала мовлення в 1992 році і зараз має розгалужену мережу партнерських радіостанцій в Україні. Радіо Ера-FM є головним партнером Бі-Бі-Сі і щодня впродовж двох годин ретранслює програми Української служби Бі-Бі-Сі, а також разом з лондонською командою Бі-Бі-Сі випускає щотижневу аналітичну програму міжнародних подій «Світ у подвійному фокусі».