Київ-Цюріх, 15 травня 2007 р. Компанія Credit Suisse рада оголосити про відкриття нового представництва у м. Києві. Це означає, що компанія зробила ще один визначний крок на шляху до втілення стратегії Credit Suisse, спрямованої на посилення своєї присутності на глобальних ринках, що зростають. Нове представництво виступатиме в якості зв’язуючої ланки між банком і клієнтами, що працюють на міжнародних ринках, надаючи, в той же самий час, інформацію про послуги управління майном та продукти, які пропонуються у  Швейцарії.

Коментуючи рішення компанії відкрити нове представництво, Майкл Влахович, керівник Групи ринків Росії, Східної Європи і Центральній Азії в Цюріху, відзначив: „Компанія Credit Suisse вважає, що, завдяки своєму динамічному економічному розвитку, Україна відкриває масу можливостей для формування приватної заможності. Відкриття нового представництва є прикладом незмінної відданості Східній Європі”.

Відео дня

Зі свого боку, Голова нового представництва Юлія Лінденманн зазначила: «Наше представництво виступатиме як зв’язуюча ланка між банками і клієнтами, що працюють на міжнародних ринках, надаючи, в той же час, інформацію про послуги управління майном та продукти, які пропонуються у Швейцарії. Посилюючи зв’язки з учасниками внутрішнього фінансового ринку, ми зможемо підвищити рівень нашої експертизи та знання українського ринку».

Банк Credit Suisse представлений в Україні впродовж майже десяти років, і пропонує своїм клієнтам широкий спектр інвестиційних банківських послуг, у тому числі надання консультацій по операціях злиття і поглинання, а також по виходу на міжнародні ринки капіталу. Компанія брала участь в розробці декількох значних проектів, як для уряду України, так і для українського приватного сектору.

Інформація

Відділ по зв`язках з громадськістю компанії Credit Suisse, телефон: +41 844 33 88 44,

media.relations@credit-suisse.com

Credit Suisse

Як один з провідних світових банків, Credit Suisse пропонує своїм клієнтам послуги в інвестиционному, приватному банкінгу, також управління активами у всьму світі. Credit Suisse пропонує дорадчі послуги, обгрунтовані рішення та інноваційні продукти для компній, інституційним клієнтам та особам із значним приватним капіталом по всьму світу, а також швейцарским клієнтам, які користуються класичними банківськими полугами. Банк Credit Suisse представлено у більш ніж  50 країнах, і в ньому працюють 45000 співробітників. Credit Suisse Group, компанія-засновник Credit Suisse, провідна світова компанія, яка пропонує фінансові послуги з головним офісом у м. Цюріх. Іменні акції Credit Suisse Group (CSGN) котуються на фондовій біржі у Швейцарії, а у вигляді американських депозитних акцій в Нью Йорку American Depositary Shares (CS). Додаткову інформацію про Credit Suisse можна знайти на сайті www.credit-suisse.com.

Телефон +41 844 33 88 44Факс +41 44 333 88 77media.relations@credit-suisse.com