15 травня 2007 року відбулася прес-конференція за участю представників РОДОВІД БАНКу та Standard Bank Plc з приводу залучення РОДОВІД БАНКом синдикованого кредиту від іноземних інвесторів у розмірі 20 млн. доларів США терміном до 1 року. Cпершу планували залучення 10 млн. доларів, але в результаті перепідписки сума зросла до 20 млн. доларів.

Залучені кредитні кошти будуть спрямовані на фінансування розвитку бізнесу РОДОВІД БАНКу, зокрема на розвиток торгового фінансування, розвиток проектів та нових продуктів банку.

Організатором синдикату виступив Standard Bank Plc, Англія. Відсоткова ставка по залученому кредиту становить 3,1%. Залучити кредитний ресурс РОДОВІД БАНКу дали змогу позитивна кредитна історія та довіра міжнародних фінансових інститутів.

Відео дня

Це показник того, що РОДОВІД БАНКу довіряють і, звісно, банк буде продовжувати залучати ресурси на міжнародних ринках.

Свою діяльність РОДОВІД БАНК розпочав 14 листопада 1990 року. Сьогодні це банк, що демонструє найбільш стрімке зростання та якісну динаміку показників.

Станом на 01.05.2007 чисті активи банку склали 4,58 млрд.грн., кредитно-інвестиційний портфель – 3,94 млрд.грн., депозити фізичних осіб – 1 552,8 млн.грн., депозити юридичних осіб – 811,97 млн.грн., капітал (за методикою АУБ) – 516,4 млн.грн., фінансовий результат (на 1. 05. 2007 року) – 13, 28 млн.грн.  Кількість точок продажу банківських продуктів та послуг складає 284 одиниць.

В Інтернеті інформацію про РОДОВІД БАНК представлено на сайті  www.rodovidbank.com.

 

Standard Bank Plc входить до тридцятки найбільших банків світу. Має два основні офіси: головний - у Йоганнесбурзі та міжнародний  - у Лондоні. Міжнародний офіс працює на ринках багатьох країн, що розвиваються. На цей сегмент доводиться 80% його оборотів. З 1997 лондонський офіс банку брав участь у більшості синдикованих кредитів для російських та українських банків, як у якості організатора та андерайтера, так і в якості учасника консолідації кредитних коштів.

 04070, Україна, м. Київ,

вул. П. Сагайдачного, 17,

тел.: (044) 255-81-43

e-mail: pressa@rodovidbank.com

idruzhinets@rodovidbank.com

http://www.rodovidbank.com/