Стало відоме місце проведення III Міжнародної конференції «Інтернет-маркетинг в Україні» (ІМУ), яка проходитиме 24-25 травня в Києві у  Київському академічному театрі ляльок, що знаходиться за адресою Грушевського, 1А.

ІМУ – найбільший в Україні захід, присвячений різним аспектам інтернет-реклами і веденню бізнесу в онлайні. Цього року з доповідями виступлять представники провідних інтернет-компаній України, Росії і Латвії.

Конференція розрахована на власників бізнесу, директорів і фахівців з маркетингу, керівників і співробітників рекламних агентств, фахівців з інтернет-реклами, бренд-менеджерів, а також на керівників веб-проектів, фахівців із створення і просування сайтів.

Відео дня

Прокоментував директор IMA UaMaster Шевченко Євгеній: «Цього року ми готуємо насичену програму, яка складатиметься з більш як тридцяти доповідей, представлених в десяти різних секціях. Виступи йтимуть в два паралельні потоки, що дозволить відвідувачам одержати максимум цікавої і різноманітної інформації. Конференція буде цікава і професіоналам, і тим, хто тільки робить перші кроки в інтернет-бізнесі.»

Одержати докладну інформацію про Конференцію і зареєструватися можна на сайті http://imu.org.ua

Організатор Конференції – інтернет-маркетингове агентство UaMaster. Золоті медіа-партнери: «Бігун-Україна», Mail.ru, META, «Оглядач», Яндекс. Генеральний телевізійний партнер: «1+1», Бізнес-партнер – «Ліга». Інтернет-партнер: Alternet. Срібні партнери: ITUA.info, «Новий маркетинг», Marketing Media Review, Finance.ua, AIN, Internet.ua, Online.ua, I.ua, Hi-tech Expert, УНІАН, Searchengines.ru, Interfax, «Економічні новини». Партнери: Softkey Україна, Bitrix.

Про Конференцію «ІМУ»

Конференція «Інтернет-маркетинг в Україні» проводиться з 2005 року, є найбільшим галузевим заходом в Україні. Серед учасників Конференції – представники України, Росії, Польщі, Білорусі, Литви і Німеччини.

З 2007 року в рамках конференції також проходить міні-виставка і конкурс інтернет-рекламістів.

Про компанію UaMaster

IMA UaMaster, є одним з лідерів українського ринку інтернет-маркетингу. Компанія надає повний комплекс послуг, що включає маркетингові дослідження, всі види інтернет-реклами, зв`язки з громадськістю, веб-девелопмент і консалтинг.

IMA UaMaster була заснована в 2004 році. Сьогодні компанія працює з клієнтами і партнерами в 7 країнах світу.