Поки громадськість, політики і юристи говорять про проблему рейдерства в Україні, інвестиційний-консалтингова група BPT GROUP приступила до реалізації національної програми допомоги підприємствам в захисті від рейдерів «АНТИРЕЙДЕР 2007». Компанія готова поділитися своїм практичним досвідом роботи в цій сфері бізнесу.

Програма розрахована на три місяці. За цей час будуть проведені семінари для керівників і власників промислових і комерційних підприємств всіх регіонів України. У перебігу травня, червня семінари пройдуть в містах Київ, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків, Запоріжжя, Черкаси, Житомир, Луганськ і інших.

Програма передбачає створення в обласних центрах України суспільних комісій при Обласних державних адміністраціях під патронатом Губернаторів областей. Керівникам областей вже направлені відповідні запрошення. В рамках комісій будуть організовані консультаційні центри по протидії рейдерськім захопленням. BPT GROUP готова надати свої ресурси, і надати практичну, методичну і інформаційну допомогу в захисті інтересів постраждалих підприємств. BPT GROUP єдина в Україні компанія після роботи якої ризик захоплення підприємства може бути застрахований у страхових партнерів.

Відео дня

Голова Наглядової Ради BPT GROUP Тунік Ігор заявляє про Виділення необхідних ресурсів для реалізації програми.

Інформаційним спонсором проекту виступить Інтернет ресурс  WWW.ANTIZAHVAT.COM

Прес Центр

BPT GROUР