8 травня о 12-30 в УНІАН відбудеться прес-конференція Доктор Ешлі Дінс, директор Школи Махаріши Епохи Просвітлення однієї з найуспішніших шкіл в світі поділиться секретами успіху. Ешлі Дінс  під час свого європейського туру приїде на 2 дні в Україну, щоб поділитися своїми секретами ідеальної освіти, а також, як створювати школи без проблем, наркотиків та жорстокості, школи, де учні можуть повною мірою розвивати свій потенціал, що дає можливість їм досягати найкращих результатів, які не можна порівняти з результатами жодної іншої школи світу.

Участь у прес-конференції беруть: Доктор, директор Школи Махаріши Епохи Просвітлення Ешлі Дінс, міжнародний представник  ТОВ “МVOА” в Україні (Махаріші ведік органік агрікалчер -  екологічне органічне сільське господарство) Йоахім  Клас, професор донецького державного університету управління  Юрій Комар,  зав.лабораторією. фізіологічної кібернетики та психофізіології КНУ ім..Тараса Шевченка, доктор біологічних наук професор Юрій Горго, представник Херсонського земляцтва Людмила Наумова. Контактний телефон 8050 315 85 82. (вул. Хрещатик, 4, конференц-зал). Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

Всі проблеми, перед якими сьогодні стоїть планета, виникають з неправильного мислення та неповноцінного розвитку мозку. Це було науково підтверджено. Хибне мислення має місце, коли передня частина мозку, відповідальна за мораль, не активована. Коли зв’язки між передньою і задньою частиною мозку порушено, має місце руйнівна поведінка. Мозок дітей розвивається в період шкільного навчання. І якщо мозок не тренується належним чином в цей період, пізніше проблемна поведінка в суспільстві буде звичайним явищем.  Доктор Ешлі Дінс - директор школи Махаріши Епохи Просвітлення (ШМЕП), що знаходиться в Айові, США. За 25 років діяльності, він спостерігає, як його школа виросла в один з найуспішніших освітніх закладів в світі; без проблем, наркотиків і насильства, з академічними досягненнями  учнів, яким би позаздрила будь-яка інша школа в світі, а викладачі так насолоджуються своєю роботою, що не хочуть йти на пенсію.  Коли люди дивляться як грають в теніс учні ШМЕП, то думають, що це учні спеціалізованої школи з тенісу, тому що, врешті-решт, вони перемогли у 17 державних чемпіонатах. Це повинна бути спеціалізована школа мистецтв, оскільки вони вже три рази зайняли перше місце в національних художніх змаганнях в США. Можливо, вони спеціалізуються на науці – учні  ШМЕП перемогли в державних наукових змаганнях 18 разів (10 перших і 8 другорядних місць). Також ця школа повинна мати деякий акцент на творчому рішенні проблем, оскільки учні школи три рази перемогли в світових чемпіонатах і в першій десятці переможців їх завжди більше ніж учнів з будь-яких інших шкіл зі всього світу.

Відео дня

Фактично, ШМЕП – звичайна школа, що нараховує близько 500 учнів зі звичайним учбовим планом, без якоїсь спеціалізації і вступних іспитів. Проте, якась спеціалізація все-таки повинна бути, адже всі учні входять в 1% кращих по академічних тестах США і забирають перші призи в якій би галузі вони себе не випробовували проти учнів з інших шкіл: наука, математика, історія, ораторство, шахи, театр, мистецтво, фотографія, поезія, письмо, теніс, гольф, біг і т.д.  Вже давно відомо,  методи, які використовує ШМЕП, приносять емоційну стабільність, виняткову користь здоров`ю та інтелектуальному розвитку. Це було в значній мірі підтверджено більш ніж 600 науковими дослідженнями, що проводились протягом останніх 35 років в більш ніж 200 університетах і науково-дослідницьких центрах по всьому світу.

Ці методи дозволяють мозку розвинути повний потенціал ,  в той час як людина використовує лише 5 -10% нашого розумового потенціалу. Це було підтверджено також дослідженнями д-ра Любімова в інституті дослідження мозку в Москві.

Дослідження доктора Любімова в інституті дослідження мозку в Москві підтвердили, що завдяки цим методикам мозок дійсно починає функціонувати більш ефективно. Коли діти, чий мозок розвивається, практикують цю технологію – результати просто приголомшливі. Всі проблеми, які сьогодні хвилюють освіту, просто зникають: стрес, нездатність до навчання, насильство в школах, проблеми алкоголю і наркотиків і т.д. Учні стають уважнішими, більш інтелігентні і мають інтерес до навчання.

Коли педагоги відвідують ШМЕП, вони кажуть доктору Дінсу, що він володіє найбільшою таємницею в світі. Зараз Д-р Дінс прибуває до України, поділитися секретом, як будь-яка школа в Україні може легко поєднати методики ШМЕП зі  своїм учбовим планом, подібно сотням шкіл у всьому світі, що зробили це, досягнувши великого успіху; наскільки швидко чекати результатів і як це покращує не тільки учнів, але і суспільство навколо.

Контактний телефон 8050 315 85 82