Цюріх, 18 квітня 2007 р.

Credit Suisse – провідна міжнародна фінансова компанія, з головним офісом у м. Цюріх, яка отримала акредитацію від Національного банку України на відкриття нового представництва в Києві. Це означає, що компанія зробила ще один крок на шляху до втілення стратегії Credit Suisse, направленої на посилення своєї діяльності на світових ринках, що розвиваються.

Відкриття нового представництва банку Credit Suisse, з головним офісом у м.Цюріх, заплановано на першу половину 2007 року. Представництво стане центром контактів для клієнтів, які працюють на міжнародному рівні, забезпечуватиме надання інформації про послуги, пов‘язані з управлінням активами і банківськими послугами, які наявні у Швейцарії

Відео дня

Банк Credit Suisse був присутній в Україні майже десять років, і пропонує широкий спектр інвестиційних банківських послуг в тому числі, надання консультацій по угодах злиття і поглинання, а також консльтування з виходу на міжнародні ринки капіталу. Банк працював над декількома значними трансакціями для Уряду України, та українських компаній.

Інформація

Відділ по зв`язках з громадськістю компанії Credit Suisse, тел.: +41 844 33 88 44,

імейл: media.relations@credit-suisse.com;

Березовська Романа, CECGR, м. Київ, тел.: 230 80 93, імейл: romana@euubc.com

Credit Suisse

Як один з світових провідних банків, Credit Suisse пропонує своїм клієнтам послуги в інвестиционному, приватному банкінгу також управління активами у всьму світі. Credit Suisse пропонує дорадчі послуги, обгрунтовані рішення та іноваційні продукти для компній, інституційним клієнтам, та особам із значним приватним капіталом по всьму світу, а також швейцарским клієнтам, які користуються класичними банківськими полугами. Банк Credit Suisse представлено у більш ніж у 50 країнах, і є роботодавцем для 45000 співробітників. Credit Suisse Group, компанія-засновник Credit Suisse, провідна світова компанія, яка пропонує фінансіові послуги з головним офісом у м. Цюріх. Іменні акції Credit Suisse Group (CSGN) котуються на фондовій біржі у Швейцарії, а у вигляді американських депозитних акцій в Нью Йорку American Depositary Shares (CS). Додаткову інформацію про Credit Suisse можна знайти на сайті www.credit-suisse.com.

CREDIT SUISSE

Парадеплац 8абоненська скринька, а/с CH-8070 ЦюріхШвейцарiя телефон +41 844 33 88 44факс +41 44 333 88 77media.relations@credit-suisse.com