Сімнадцятого квітня о 13.30 годині в прес-центрі УНІАН відбудеться прес-конференція Львівської ізоляторної компанії і міжнародної компанії Global Insulator Group, щодо презентації початку роботи Global Insulator Group в Україні.

В результаті співпраці двох потужних компаній: Львівської ізоляторної компанія та Південноуральського арматурно – ізоляторного заводу, які є лідерами у своїх країнах, на  світовому електротехнічному ринку з’явився новий лідер – GIG (Global Insulator Group). До цього часу у світових масштабах існувало всього дійсно два потужних виробників ізоляторів - це французька компанія SEVES та іспанська Saint-Global.  Новостворена Global Insulator Group займає третє місце на світовому ринку за обсягами реалізованої продукції в галузі електротехніки (більше 3 млн. штук тільки скляних ізоляторів у 2006 році), а географія збуту охоплює весь світ ( близько 75 країн).

Факт створення Global Insulator Group був зумовлений економічною логікою розвитку електротехнічних ринків, яка продиктувала необхідність переходу від конкуренції до стратегічного партнерства та об’єднання зусиль.

Відео дня

Новоутворена структура гарантує переваги для українського ринку електротехніки – адже за взаємними домовленостями відтепер Львівська Ізоляторна компанія буде єдиним представником та дистриб’ютором продукції Південноуральського арматурно–ізоляторного заводу, і навпаки, продукція з України буде реалізовуватися за допомогою Південноуральського арматурно–ізоляторного заводу. Global Insulator Group зробить продукцію двох виробників більш доступною для споживачів електротехнічного ринку. Розширений асортимент створеної компанії поєднує весь спектр ізоляторної продукції – скляні та полімерні ізолятори львівського виробництва, фарфорові ізолятори та лінійна арматура з Південного Уралу.

Основні завдання, над якими працює Львівська Ізоляторна Компанія після того, як увійшла до складу міжнародної компанії GIGroup – підвищити ефективність технології виробництва та логістики, напрацювати більш гнучкий та сучасний підхід до потреб замовника, а також систематизувати продажі.

Global Insulator Group зосередить свою увагу щодо посилення позицій на перспективних ринках країн Близького Сходу, Азійсько-Тихоокеанського регіону, а також на ринках країн Африки та СНД, що стрімко розвиваються.

 

"Львівська Ізоляторна компанія "Контактна особа: Керівник відділу маркетингу Камінська Олена Олександрівнател.  + 38 050 690-45-52тел:  + 38 032 240-41-33e-mail: akaminska@energyglass.com.ua Співорганізатори:Прес-центр РA «Люкс»:  Прес-секретар: Лазаренко Оксанател.+ 38 097 702 64 64тел.+380 322 97 77 70е-mail: pr@radiolux.com