30.03.2007 відбувся офіційний запуск ExpoPromoter EGMS - унікального Інтернет-проекту, призначеного для інформаційного обслуговування професіоналів виставкового бізнесу всього світу.

Проект ExpoPromoter EGMS (Виставкова Глобальна Маркетингова Система) був розроблений  українською компанією Експо Промо Груп у вересні минулого року і відразу ж знайшов підтримку британських інвесторів.

Для виведення даної системи на світовий ринок, спеціально під проект інвестори створили окрему компанію у Великобританії і зараз інвестують в нього 1 млн. фунтів. Успіх проекту, на думку творців, забезпечить унікальна архітектура Виставкової Глобальної Маркетингової Системи, а також вихід в перспективну та все ще порожню інформаційну нішу. Інвестори планують вийти на окупність проекту до кінця 2009 року.

Відео дня

За допомогою системи ExpoPromoter EGMS організатори виставок, виставкові центри, сервісні компанії, що обслуговують виставки та ін. учасники експо бізнесу можуть автоматизувати та оптимізувати процес просування своїх послуг на міжнародному ринку за допомогою Інтернет-технологій. Достатньо один раз розмістити інформацію про діяльність компанії в центральній базі ExpoPromoter (www.ExpoPromoter.com), і вона автоматично з`явиться на web-ресурсах виставкової тематики, а також на web-ресурсах різних країн світу і різних тематик (нерухомість, мода, деревообробка та ін.).

Сумарна  відвідуваність даних web-ресурсів на 30.03.2007 склала більше 410 000 унікальних відвідувачів у день (!) по всьому світу. На початок наступного року  компанія очікує на збільшення аудиторії користувачів сумарно - до 1 млн. в день по всьому світу. 

До офіційного запуску системи 329 найбільших світових організатора виставкових заходів вже активно використовували її для просування своїх виставок в мережі Інтернет.

Ще одна важлива перевага системи – це те, що вона безкоштовна для користування. Щоб отримати доступ до системи необхідно просто зареєструватися на сайті  www.ExpoPromoter.com.

 

 

# # #

 

Експо Промо Груп ТОВ - українська компанія, команда якої працює на інформаційно-виставковому ринку вже більше 6 років. Окрім системи ExpoPromoter EGMS, у портфель брендів компанії входять: ExpoStart – система, створена для професіоналів туристичного бізнесу; ExpoAdvance – система-конструктор для web-майстрів, а також готується спеціальний проект для ЗМІ. 

Наталя Вербицька, фахівець департаменту маркетингу: (044) 467 58 22,

natalia.verbitskaya@expopromogroup.com