15 квітня у 54 містах України національних рух авто спортивних вболівальників “Епідемія автоспорту” проводитиме всеукраїнська акція “Україна автомотоспортивна”.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив один з організаторів акції Тарас ЧЕРНУХА.

Він повідомив, що мета акції об’єднати зусилля вболівальників у справі популяризації автомобільного спорту в Україні та запросити українську спільноту до активної участі в автомотоспортивному сезоні 2007.

Відео дня

За його словами, під час акції планується організувати добровільні зустрічі автомотоспортивної громадськості - вболівальників, спортсменів, організаторів змагань, членів автоклубів на центральних площах та вулицях міст.

Т.ЧЕРНУХА також повідомив, що під час акції безкоштовно роздаватиметься відео та поліграфічна продукція, яка має популяризувати серед широких верств населення України автомобільний та мотоциклетний спорт. Він не виключив, що в деяких містах будуть організовані виставки автомотоспортивної техніки.

“Обіцяємо, що акція буде дуже цікавою”, - наголосив він

В свою чергу, Президент Автомобільної Федерації України Євген ЧЕРВОНЕНКО підкреслив, що автомобільний спорт виховує порядних водіїв.

“Автомобільний спорт – це не виховання лихачів чи автохуліганів, автомобільний спорт – це виховання високо розвинутих, інтелектуальних і безпечних водіїв”, - наголосив Є.ЧЕРВОНЕНКО.

Він переконай, автоспорт є засобом збереження життя великої кількості людей. При цьому він додав, що Автомобільна Федерація повністю підтримує акцію.