Колективу телепрограми “Ваш вихід” за рік вдалося надати реальну допомогу десяти українцям.

Про це повідомила на прес-конференції в агентстві УНІАН ведуча, продюсер соціального телевізійного проекту “Ваш вихід” Наталія РОЗИНСЬКА.

За її словами, програма “Ваш вихід” - це соціальний проект, який вже рік виходить щонеділі на Першому Національному каналі і присвячений вирішенню проблем простих українців. Програма виходить у форматі ток-шоу і висвітлює гострі соціальні проблеми суспільства: життя дітей-сиріт, інвалідів, пенсіонерів, малозабезпечених верств суспільства.

Відео дня

“Безпосередньо у студії автори, ведуча, гості програми знаходять вирішення тих чи інших проблем, підказують українцям як самостійно чи об’єднавшись знайти вихід зі складного становища. Таким чином, за допомогою програми глядачі можуть знайти варіанти виходу зі складної ситуації”, - сказала Н.РОЗИНСЬКА.

За її словами, за рік існування проекту колективу програми вдалося надати реальну допомогу багатьом простим українцям, що звернулися зі своїми проблемами. Зокрема, один із героїв програми, присвяченій річниці Чорнобильської катастрофи, Станіслав, за підтримки Надзвичайного і Повноважного посла Республіки Куба в Україні Хуліо ГАРМЕНДІЯ безкоштовно лікувався на Кубі, де йому було зроблено 4 операції. Героїні програми “Квиток у майбутнє”, випускниці школи-інтернату № 3 міста Києва Ірина та Оксана безкоштовно навчаються в Європейському університеті. Дівчинці Ірині відомий хірург Олександр ЕТНІС у США провів 2 безплатні пластичні операції з відновлення обличчя.

“Нашими героями завжди стають реальні люди. Щодня телефонує близько 40 людей, які хочуть стати героями програми або допомогти людям, які опинилися в складній ситуації”, - наголосила Н.РОЗИНСЬКА.

Вона також повідомила, що проект планується розширити, зокрема, буде створено мобільну службу допомоги, яка матиме назву“ Від серця до серця”.