21 березня 2007 р. Київ.

У м. Києві стартував міжнародний соціальний проект «Шлях дітей». Даний проект ініційований міжнародною молодіжною організацією AIЕSEC за підтримки компанії ВОЛЯ 

Проект спрямований на вирішення проблеми відсутності належної уваги дітям, що обмежені чи повністю облишені батьківської опіки. Мета проекту - виховання соціальних навиків у дітей зі шкіл-інтернатів та підсилення їхньої мотивації до саморозвитку і створення власного майбутнього.

Відео дня

       Протягом двох місяців для дітей проводитимуться тренінги, ігри, конкурси,  відвідання музеїв, виставок та театрів. Таким чином, діти зрозуміють важливість освіти, хороших манер, креативності, а також згубності шкідливих звичок. Для досягнення синергії та розвитку міжкультурної толерантності, до реалізації проекту залучені молоді айсекери з Грузії та Туреччини. Вони презентують дітям особливості та традиції своїх країн, даючи можливість доторкнутися до іншої культури.

Навчальна програма проекту розроблена психологами, фахівцями із досвідом психології і соціальної роботи.

Протягом минулого тижня було проведено  перші дві лекції у школах – інтернатах у передмісті Києва. То були й перші знайомства дітей з молодими викладачами – організаторами проекту, стажерами та меценатами – компанією ВОЛЯ.

           «Наочність, дискусії та інтерактивні ігри стали запорукою успішного старту проекту «Шлях дітей» і вкотре довели, що спільними зусиллями, крок за кроком ми досягнемо освіченості, толерантності та цілеспрямованості наших дітей, - каже керівник проекту Наталя Волошина.

Наталія Баш, керівник відділу PR компанії Воля, додає: «Обираючи напрямок соціальної відповідальності компанії, ми виходимо з того що наша допомога вирішує не стільки короткострокові проблеми певних категорій громадян, скільки надає можливість дітям, що позбавлені батьківської опіки, відчути впевненість у собі та своєму майбутньому.

Такі соціальні проблеми дедалі більше привертають до себе увагу і стають поштовхом до реалізації соціальних проектів недержавними організаціями, як AIESEC. Для дітей-сиріт – це, найчастіше, єдинна можливість отримати адаптаційний досвід до сучасних умов життя. Допомога дітям, які потребують підтримки, – це прояв соціальної відповідальності, а для ВОЛІ – це дотримання  своїх принципів».

Надалі в програмі проекту візьмуть учать  спеціалісти  тренінг-центру  компанії ВОЛЯ. Вони  поділяться досвідом на таку актуальну на теперішній час тему, як – лідерство.  Тренінги пройдуть у трьох  обласних  школах-інтернатах.

AIESEC - це міжнародна  організація, що надає можливість молодим людям віднайти та розвинути свій потенціал для здійснення позитивного впливу на суспільство. Співпрацюючи з понад 3000 організаціями у більш ніж 800 університетах 95 країн, AIESEC довів свою унікальність та інноваційний підхід до розвитку лідерських якостей у молоді зі всього світу.

Компания ВОЛЯ — провідний провайдер телекомунікаційних послуг, що надає доступ до  цифрових пакетів програм кабельного телебачення під торговою маркою Воля Преміум ТВ™ і  високошвидкісний доступ до  ресурсів Інтернет під торговою маркою Воля Бродбенд™. Висока швидкість Інтернет  до 38  Мбіт/сек без необхідності телефонної лінії. Широкий вибір різних планів підписки на  цифрові пакети, на  будь-який смак і  вік. Понад 100  телепрограм в  найповнішому плані підписки.

Наталія Баш, керівник відділу PR компанії ВОЛЯ    

Тел./факс: 207 70 92 info@volia.com 

Клюковська Анастасія, віце-президент AIESEC в Києві

Моб.тел. 8 063 366 00 88, klukovskaya.nastya@aiesec.ne