Останні рішення Наглядової ради ВАТ « ОЩАДБАНК », які були прийняті на засіданні 16 і 19 березня 2007 року, є легітимними.

Про це заявив на прес-конференції в УНІАН Данило ВОЛИНЕЦЬ, який був вибраний головою Наглядової ради на засіданні НР 19 березня.

За його словами, ухвала Печерського районного суду Києва про заборону проведення зборів НР не було обнародувано в передбаченому законодавством порядку. Документ має бути оприлюднено судовим виконавцем, чого не було зроблено.

Відео дня

Як повідомив Д.ВОЛИНЕЦЬ, причиною звільнення колишнього керівництва « ОЩАДБАНКу » було перешкоджання проведенню перевірки банку і ненадання всіх необхідних документів.

Також наглядова рада « ОЩАДБАНКу » змінила склад ревізійної комісії. Її головою призначена заступник міністра фінансів України Тетяна ЄФІМЕНКО, членами комісії – Олексій ЗАДОРОЖНИЙ і Леся МАКАРЕНКО.

Як повідомляв УНІАН, 19 березня головою правління ВАТ « ОЩАДБАНК » призначений Анатолій ГУЛЕЙ замість Олександра МОРОЗОВА.

Ухвалою Печерського райсуду Києва від 19 березня заборонено проведення засідання Наглядової ради ВАТ « ОЩАДБАНКу ».

Позивачем у справі виступив на той момент голова правління ВАТ « ОЩАДБАНК » О.МОРОЗОВ. На його думку, проведення засідання НР « Ощабанку » 19 березня є нелегітимним з тієї причини, що рішення про його перенесення було ухвалене 16 березня членами Наглядової ради за відсутності кворуму.