Представники Партії захисників Вітчизни мають намір подати до суду на члена фракції Партії регіонів Володимира СІВКОВИЧА за оприлюднення неправдивої інформації.

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив координатор ПЗВ у Хмельницькій області Вадим КОРОГОДА.

Він розповів, що нещодавно в ефірі програми “5 копійок” на “5-му каналі” В.СІВКОВИЧ, відповідаючи на заяву лідера ПЗВ Юрія КАРМАЗІНА, сказав йому, що “немає ніякої Партії захисників вітчизни, крім тебе”.

Відео дня

В.КОРОГОДА зазначив, що насправді партія налічує близько 100 тисяч членів по всій Україні, зокрема, вона досить чисельно представлена у Хмельницькій області.

Тепер, за його словами, близько 30 депутатів різних рівнів від ПЗВ у Хмельницькій області ініціювали підписання заяви з вимогою подати до суду на В.СІВКОВИЧА за оприлюднення неправдивої інформації.

Також, за словами В.КОРОГОДИ, члени ПЗВ активно працюють над розробкою моделі економічного розвитку України. Він зауважив, що за всі роки незалежності України таку модель не було вироблено і вона навіть не обговорювалася.

Він висловив жаль, що “над цим не думає не тільки нинішня правляча коаліція, а й друзі, з якими ми стояли на Майданах”.

В.КОРОГОДА закликав до дискусії щодо вироблення стратегії економічного розвитку України представників усіх політичних сил, експертів, фахівців.