Студія “Укртелефільм” вважає незаконним рішення Державного комітету телебачення і радіомовлення про реорганізацію “Укртелефільму”.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив заступник генерального директора студії Руслан СМАНОВ.

За його словами, зараз здійснюється “рейдерський напад” на цю організацію. Він зауважив, що “комусь є вигідним” захоплення підприємства шляхом злиття з державним підприємством “Дослідницьке конструкторсько-технологічне бюро “Фотон”, оскільки загальна вартість об’єктів студії становить близько 10 млн. доларів США.

Відео дня

Р.СМАНОВ зауважив, що дії Держтелерадіо є незаконними, у реорганізації немає жодної потреби, оскільки підприємство нормально функціонує і є прибутковим. Він заявив, що у 2006 році студія перевищила план по доходах на понад 1 млн. грн.

Він також наголосив, що рішення про звільнення гендиректора “Укртелефільму” Олега БІЙМИ також є незаконним, оскільки він на той час перебував на лікуванні.

“Укртелефільм” вважає, що акт Контрольно-ревізійного управління за результатами перевірки студії було сфальсифіковано, а приписаних ним адміністративних та фінансових порушень насправді не існує. Р.СМАНОВ заявив, що на підставі цього студія має намір звернутися з позовом до суду.