На український страховий ринок виходить нова компанія “Європейське туристичне стра-хування”. ЇЇ засновниками є: австрійська страхова компанія “Еуропейше Райзеферзіхерунг АГ” (Відень), німецька страхова компанія “Еуропейше Райзеферзіхерунг АГ” (Мюнхен) і українська страхова компанія “Дженералі Гарант“ (Київ). Статутний фонд компанії ЗАТ “Європейське туристичне страхування” складає 1.400.000,00 євро.

“Еуропейше Райзеферзіхерунг АГ” була заснована в 1907 році у Будапешті і на сьогодні-шній день є найбільшою страховою компанією в Австрії. Ініціатором її створення був Макс фон Енгель та страхова компанія “Гютер унд Райзегепекферзіхерунг”, яка спеціалі-зувалася на страхуванні багажу подорожуючих. 

Акціонерами компанії “Еуропейше Райзеферзіхерунг АГ” є австрійська страхова компанія “Дженералі Холдінг Вьєна АГ” (Generali Holding Vienna AG), яка належить до „Дженералі Груп” (Generali Груп)  та німецька перестрахувальна компанія Мюнік Ре (Munich Re).

Відео дня

Компанії “Еуропейше Райзеферзіхерунг АГ” Відень, належить 60% ринку туристичного страхування Австрії. Кількість подорожуючих які були застраховані в минулому році ста-новила 1,7 млн. осіб. Збір премії на 2006 рік компанії склала 38 млн. євро. Збір премії за 2006 рік компанії “Еуропейше Райзеферзіхерунг АГ”  Мюнхен, Німеччина  - 227,5 млн. євро, а  загально зібрана премія „Дженералі Гарант” Київ, Україна  у минулому році скла-ла 260 млн. грн. (»41 млн. євро).

Компанія “Еуропейше Райзеферзіхерунг АГ” є членом European Travel Insurance Group (ETI Group) – найбільшої мережі компаній Європи, які спеціалізуються на туристичному страхуванні. Сукупна премія, зібрана її членами у 2005 році, склала більше 600 млн. євро.

Компанія “Еуропейше Райзеферзіхерунг АГ” отримали довіру і визнання надійного парт-нера серед цілого ряду великих міжнародних тур операторів та більше 17.000 туристичних агентств Європи. Багато років тісного партнерства з такими велетнями туристичної індус-трії як TUI, REWE Touristik, Carlson Wagonlit Travel і Gulet, авіакомпаніями Lufthansa та Austrian Airlines, німецька залізниця Deutsche Bahn, лише підкреслюють високу якість запропонованих страхових послуг.

Відтепер також і ЗАТ “Європейське туристичне страхування” в Україні стало повноправ-ним членом цього партнерства. Українську компанію очолює Голова правління Мирослав Михайлович Бойчин, фахівець з багаторічним досвідом роботи у страховій галузі

Як зазначив Голова правління “ Еуропейше Райзеферзіхерунг АГ” доктор М. Штурцльба-ум, компанія хоче зробити в Україні свій внесок підвищення безпеки подорожуючих і тим самим спонукати українських громадян незалежно від візових вимог, повноцінно себе захистити.  Компанія пропонуватиме в Україні страхові продукти послуги найвищого ґа-тунку.

Мета компанії в найближчі два роки - посісти одне з провідних місць на страховому ринку України.

На відміну від інших страхових компаній, страхові продукти та принципи індивідуального підходу до вимог клієнтів у новій компанії базуються майже на 100 річному досвіді робо-ти в сфері туристичного страхування її засновників. Завдяки підтримці материнської ком-панії “Еуропейше Райзеферзіхерунг АГ” Відень її клієнтам пропонується  відмінна збала-нсована якість страхових послуг.

Компанія “Європейське туристичне страхування” розробила 36 страхових послуг, на ос-нові яких було створено 7 страхових продуктів.

1. Страхування медичних витрат при поїздках по Україні та за кордон;

2. Страхування від нещасних випадків;

3. Страхування цивільної відповідальності перед третіми особами;

4. Страхування витрат при скасуванні та перериванні поїздки;

5. Страхування багажу

6. Річне страхування подорожуючих.

7. Страхування корпоративних клієнтів

 

Компанія “Європейське туристичне страхування” в Україні пропонує подорожуючим швидке та професійне врегулювання збитків, всебічну допомогу в нещасному випадку по всьому світі.

Асистуючим партнером компанії ЗАТ “Європейське туристичне страхування” є найбільша в світі асистуюча компанія”Europ Assistance” яка нараховує 400 000 партнерів у 208 краї-нах. Компанія”Europ Assistance” надає цілодобово допомогу в екстрених випадках та у кризових ситуаціях на рідній мові..  

За словами Голови правління М. Бойчина, компанія постійно працює над удосконаленням своїх послуг та продуктів , розширяє їхній обсяг і створює інновації європейського рівня  у страхуванні подорожуючих. Ми дуже раді, що тим самим розвиваємо взаємопідтримку з нашими туристичними партнерами у багатогранній туристичній галузі.