Компанія «Євроіндекс» у 2007 році вперше планує провести 1-й професійний IT-саміт «Діалог мовою бізнесу» і Національну виставку спортивних товарів і послуг GO!Sport. Про це повідомив президент «Євроіндекс» Валерій ПЕКАР на прес-конференції в УНІАН у середу.

За його інформацією, 1-й професійний ІТ-саміт «Діалог мовою бізнесу» об`єднає три аудиторії з різними поглядами та інтересами - IT-директорів (CIO), керуючих директорів (CEO) і фінансових директорів (CFO) - з метою впровадження і повноцінного використання інформаційних систем на підприємствах України. Ознайомитися з новітніми технологіями, розробками і комплексними рішеннями учасники ІТ-саміту зможуть, оглянувши експозиції виставок ENTEREX - інформаційні технології для бізнесу і EXPOTEL - телекомунікації для бізнесу, які пройдуть одночасно.

В.ПЕКАР зазначив, що Національна виставка спортивних товарів і послуг GO!Sport відбудеться під егідою Асоціації «Спортивна індустрія України» за підсумками компанії «Спорт Коммюнікейшн Груп» і організатора виставки ispo Росія. Серед її тематичних напрямів - sport fashion, фітнес, outdoor, авто/мото/вело, зимові, водні, командні види спорту і спортивні споруди.

Відео дня

Також буде розширена новими напрямками тематика міжнародної спеціалізованої виставки «Насоси. Компресори. Арматура. Теплообладнання»: гідравліка, пневматика і теплообладнання поповнять спектр пропозицій для переоснащення українських промислових і комунальних підприємств.

Подальший розвиток отримав і проект «Здорова нація 2007», який об`єднає чотири спеціалізовані виставки:

«Здорова нація. Здоров`я жінки і дитини» - лікувально-діагностичне устаткування і фармакологічні препарати, які застосовуються в педіатрії, акушерстві, гінекології і неонатології;

«Здорова нація. Діагностика» - сучасне лікувально-діагностичне, лабораторне обладнання і матеріали;

«Здорова нація. Кардіологія. Кардіохірургія» - лікувально-діагностичне устаткування, інструментарій і фармакологічні препарати, які застосовуються в кардіології і кардіохірургії;

«Здорова нація. Швидка і невідкладна допомога» - медичне обладнання, техніка і фармакологічні препарати, які застосовуються при наданні медичної допомоги хворим на догоспітальному етапі.