Червоне серце разом із відкритим листом до своєї лідерки Юлії Тимошенко привезли до Київського офісу партії «Батьківщина» депутати БЮТівці з Вінниці. Вони приїхали, щоб попросити захистити їхні родини, їхні дітей від постійного шантажу й погроз з боку однопартійців братів Ткачуків, котрих у Вінниці давно знають, як кримінальних авторитетів. Річ у тому, що вінницькі депутати вже більше року пробують достукатися до своєї лідери. Адже лише вона може очистити їхню партію від сімейного клану Ткачуків. На жаль, брати заручилися потужним лобі в керівництві партії, а Юлія Володимирівна переймається справами загальнодержавної ваги, не помічає проблем у власній партії.

Червоне серце так і залишилося лежати на порозі партійного маєтку Юлії Тимошенко. І цього разу Юлія Володимира не помітили своїх БЮТівців навіть біля власного порогу.

Відео дня

Проте вінничани не хочуть здаватися. Вони збираються розбити біля столичного партійного офісу намети й розпочати голодування. Більше того, депутати залучать до акції своїх однопартійців з інших регіонів, які також потерпають від криміналу у списках. Першими, кого збираються покликати вінничани – колег з Київської області. Бо, як переконаний голова фракції БЮТ у Вінницькій міській раді Віктор Кривіцький, «справедливість є, за неї варто боротися». І робити це треба на практиці.

Прес-служба фракції БЮТ у Вінницькій міській раді

Тел..: 8 (095) 132 6171