Всеукраїнська Народна Рада „Захистимо Україну” звертається до українського народу, громадських організацій та політичних партій національно-державницького спрямування із закликом стати на захист Української державності.

 Політика нинішнього Уряду згубна для народу і несе реальну загрозу цілісності України. Ми всі бачимо, що у кадровій політиці все купується і продається. Єдності України загрожують олігархічні клани, які нас розділяють, владарюють і грабують. Українська наука, освіта, культура кинута на поталу. Відомо, якщо на науку виділяється менше 2% ВВП, то держава і наука гине.  У влади немає Концепції розвитку Української держави.

 Всі ми були свідками того, як у 2006 році окремі партії національного спрямування йшли на вибори до парламенту окремо і тому опинилися поза серйозною політикою. Внаслідок цього більшість у владі захопили відверто антиукраїнські сили, які заради короткочасних політичних дивідендів готові пожертвувати цілісністю Української держави. Політика цих „державотворців” несе пряму загрозу національній безпеці України. Влада розглядає Україну як територію для пограбування з метою особистого збагачення.

Відео дня

 Згортання демократії, негативні тенденції в соціальній сфері внаслідок необгрунтованого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, високий рівень злочинності та корупції, інформаційна та культурна експансія з боку сусідньої держави, відсутність єдиної помісної церкви в Україні, активізації 5-ої колони в Україні, нагнітання мовної істерії призводить до того, що українці почувають себе пасинками на своїй етнічній землі. Протистояти цим негативним тенденціям можна лише  обўєднавши зусилля усіх державницьких сил.

        Оргкомітет