22 січня, 2007 року. Київ. Клієнти компанії ВОЛЯ відтепер мають можливість миттєво сплачувати послуги Компанії ВОЛЯ через платіжну Інтернет-систему WebMoney. Поповнення особових рахунків відбувається протягом 5-10  хвилин, при цьому ніяких додаткових комісій не стягуються.   Оплата можлива або за допомогою програми WM Keeper або безпосередньо з  передплаченої WMU-карти, яку можна придбати в точках розповсюдження. На сьогодні їх налічується близько 150: стенди мережі "Бесткард Сервіс", магазини "Мобідік", а також платіжні термінали Autopay. WMU-карти продаються номіналами 50, 100, 200 і 500 WMU. Невитрачені кошти залишаються на карті, скористатися ними можна надалі у будь-який час.

Поповнення можна проводити на будь-яку  суму від 2 WMU (2 грн). Можливе поповнення рахунку як послуги доступу в Інтернет ("Воля Бродбенд"), так і Цифрового ТБ ("Воля Преміум ТВ").

Микита Сенченко, директор з розвитку системи WebMoney в Україні, упевнений, що система Webmoney володіє безліччю переваг в порівнянні з іншими системами платежів. Система охоплює широку аудиторію (на даний момент близько 350 тисяч активних користувачів), більш того – не треба купувати ніякого додаткового устаткування або встановлювати якусь спеціальну систему у себе на комп`ютері. «Аудиторія у нас молодша і більш "інтернетизована", наші користувачі проводять в Мережі багато часу. Крім того, у нас є ще одна незаперечна перевага - наш шлюз дозволяє оплачувати через інтернет послуги компанії ВОЛЯ не тільки користувачам WebMoney, але і взагалі УСІМ. Для цього досить придбати prepaid карту WebMoney в одній з точок розповсюдження. Адреси точок в Києві:

Відео дня

http://geo.webmoney.ru/static/wmobjects_in_region-2326-t6.html

Зовнішній вигляд карт: http://ukrbuy.com/wmucard.php

Сподіваємося, що клієнти ВОЛІ зможуть переконатися в зручності і перевагах нашої системи і виберуть саме WebMoney».

Компанія ВОЛЯ — провідний провайдер телекомунікаційних послуг, який надає доступ до цифрових пакетів програм кабельного телебачення під торговою маркою Воля Преміум ТВ™ і високошвидкісний доступ до ресурсів Інтернет під торговою маркою Воля Бродбенд™. Висока швидкість Інтернет до 38 Мбіт/сек без необхідності телефонної лінії. Широкий вибір різних планів підписки на цифрові пакети, на будь-який смак і вік. Близько 100 телепрограм в найповнішому плані підписки.

Наталія Баш

Керівник служби PR компанії ВОЛЯ

Тел./факс: 207-70-92

nbush@volia.com