Зростання обсягів продажу компанії DiaWest в 2007 році планується на рівні 30% - до 350 млн. грн. Про це повідомив голова правління ЗАТ «DiaWest» Анатолій БАЛЮК сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Як передає кореспондент УНІАН, за даними А.БАЛЮКА, в 2007 році компанія має намір значно розширити свою мережу роздрібного продажу і довести кількість своїх салонів-магазинів до 90.

«У 2007 році ми плануємо відкрити 30 нових магазинів і модернізувати вже існуючі», - зазначив директор роздрібної мережі компанії DiaWest Юрій ПРИХОДЬКО.

Відео дня

Він повідомив, що компанія проводитиме експансію в невеликі міста України з населенням понад 50 тис. чоловік і у великі районні центри – всього компанія передбачає до кінця 2007 року охопити своєю роздрібною мережею 55 міст України.

У планах компанії в 2007 році також значне зростання обсягів продажів комп`ютерів – компанія має намір в 2007 році продати понад 36 тис. комп`ютерів у своїй роздрібній мережі.

Довідка УНІАН. Компанія DіaWest - одне з найвідоміших українських підприємств у області комп`ютерних технологій.

Головні напрями роботи компанії: роздрібна торгівля комп`ютерною і офісною технікою; виробництво комп`ютерних систем - від звичайних домашніх комп`ютерів до високопродуктивних спеціалізованих серверів; розробка і впровадження комплексних рішень для підприємств на базі «1С: Підприємство»; надання широкого спектру інтернет-послуг.

За даними консалтингової компанії GFK Ukraine, ринкова частка компанії DіaWest в Україні становить за комп`ютерами - 4%, за моніторами - 1,9%, за ноутбуками - 5,4%.

Компанія працює на українському ринку з 1994 року і є бізнес-партнером провідних світових корпорацій: Intel, Samsung, LG, HP, Epson, Canon, APC, Lexmark, Microsoft і багатьох інших. Роздрібна мережа спеціалізованих магазинів «DіaWest - Комп`ютерній світ» - одна з найбільших в Україні. На сьогоднішній день в неї входять понад 60 спеціалізованих салони-магазини «Комп`ютерній світ» і салони «Комп`ютерні меблі» в 44 містах України.