По даним системи Portmone.com за минулий 2006 р. в Україні об’єм оплат комунальних та інших рахунків приватним особам через Інтернет виріс в 2,5 рази і перевищив 65 млн. грн. Основна причина – довіра українців до безпеки Інтернет-оплат. Міжбанківська система доставки та оплати рахунків Portmone.com стала першою компанією, яка пройшла аудит на відповідність стандарту безпеки Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS).

 Компанії Portmone.com дійсно є, чим пишатися, оскільки компанія стала першою в Україні, яка пройшла  аудит на відповідність стандарту  Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Аудит проводила компанія «Айті». «Айті» має статус SDP Approved Scanning Vendor (сертифікаційний номер 4067-01-01) і займається тестуванням систем безпеки процесингових центрів, що працюють в рамках міжнародних платіжних систем Visa, MasterCard та ін. 

  PCI DSS – стандарт по забезпеченню безпеки даних, який в 2005 році був прийнятий найбільшими міжнародними платіжними системами Visa і MasterCard та ін.Це стандарт захисту інформації в індустрії платіжних карт і він містить ряд вимог, яким повинні слідувати кредитно-фінансові організації, процесингові центри і будь-які компанії, що використовують дані пластикових карт. На сьогоднішній день стандарт є єдиним світовим стандартом забезпечення безпеки інформації про власників кредитних карток і його підтримують також American Express, Discover/Novus, Diners Club, JCB.

Відео дня

«Проходження цього аудиту ми не розглядаємо для себе як кінцеву мету, - коментує цю подію Президент Portmone.com Горін Ігор. – Це лише підтвердження професійного підходу нашої компанії до питань безпеки Інтернет-платежів. Наші клієнти повинні відчувати, що їх дані надійно захищені, ось чому наші фахівці постійно працюють над вдосконаленням системи безпеки». 

«З компанією Portmone.com ми працюємо вже більш 4-х років, - повідомляє начальник центру розвитку послуг Райффайзенбанк Аваль А. Денісюк. - За час нашої співпраці вони проявили себе справжніми професіоналами і надійними партнерами, які надають якісний сервіс. Проходження аудиту на відповідність стандарту PCI DSS ще раз підтверджує високі стандарти безпеки, які використовує компанія». 

Тепер компанія Portmone.com, згідно світовим стандартам, може гарантувати високу надійність і безпеку своїх послуг, як для партнерів, так і для користувачів Системи Portmone.com. Робити оплати в Інтернеті це не тільки швидкий і зручний спосіб розрахунку, але тепер і надійний. 

Про компанію Portmone.com

Міжбанківська система електронної доставки і оплати рахунків Portmone.com надає послуги доставки і оплати рахунків за різні товари і послуги в режимі он-лайн через Інтернет за допомогою міжнародних платіжних карток Visa і MasterСard.  За підсумками 2006 р. Portmone.com оборот компанії виріс більш ніж в два рази в порівнянні з 2005 роком і склав 65 мільйонів гривень. Portmone.com забезпечує сервіс електронного прийому платежів для 126 компаній.

Контактна інформація:

Ворошило Олександр

Marketing & PR manager Portmone.com

voroshylo@portmone.com

Міжбанківська система електронної

доставки і оплати рахунків Portmone.com

Тел. : +38 044 594-25-42

WWW : www.portmone.com