Дата- центр ВОЛЯ збільшує об`єм трафіку включеного в абонплату

      4 січня 2007 р. Київ.   Дата-центр ВОЛЯ, продовжуючи традицію компанії приємно дивувати своїх абонентів, з січня 2007 року збільшив об`єм трафіку, що включено до абонплати:

- об`єм вхідного зарубіжного трафіку, що включено до абонплати, збільшений в 2 рази;

Відео дня

- об`єм вихідного зарубіжного трафіку, що включено до абонплати, збільшений в 3 рази;

- ціну за перевищення зарубіжного трафіку знижено в 2 рази;

- місце, що виділено на сервері резервного зберігання даних збільшено в 3 рази.

      Докладніше можна прочитати на сайті Дата-центра ВОЛЯ в розділі тарифи www.dc.volia.com/price/

       Існуючі абоненти можуть перейти на нові умови, переуклавши додаток до договору.

       «Це ще не всі сюрпризи від Дата-центру компанії ВОЛЯ, - говорить Олексій Акулов, керівник Дата-центру ВОЛЯ, - пропускну спроможність зарубіжних каналів збільшено до 1100 Мегабіт в секунду. На практиці це означає, що швидкість доступу до Вашого серверу обмежена тільки можливостями його мережевої карти.

Хотів би додати, що об`єм зарубіжного трафіку, що включено до абонплати на тарифному плані "Профі" досяг 1 терабайт, при нелімітованому українському трафіку. Цей факт, разом з ціною в 699 грн. в місяць і безкоштовним наданням сервера, робить цей тарифний план конкурентоздатним навіть у порівнянні з пропозиціями західних дата-центрів».

Довідка:

Дата-центр ВОЛЯ - це підрозділ компанії ВОЛЯ, який займається наданням хостингу серверів. Таку послугу також називають апаратний хостинг, сolocation, колокейшн, колокація, dedicated server, виділений сервер, але у будь-якому випадку мається на увазі  розміщення сервера на спеціально обладнаному технічному майданчику і підключення його до мережі Інтернет.

На час користування послугою безкоштовно надається сервер стандартної конфігурації. При бажанні Абонент може встановити свій власний сервер замість стандартного. За установку сервера Абонента додаткова оплата не стягується.

Компания ВОЛЯ — провідний провайдер телекомунікаційних послуг, що надає доступ до  цифрових пакетів програм кабельного телебачення під торговою маркою Воля Преміум ТВ™ і  високошвидкісний доступ до  ресурсів Інтернет під торговою маркою Воля Бродбенд™. Висока швидкість Інтернет  до 38  Мбіт/сек без необхідності телефонної лінії. Широкий вибір різних планів підписки на  цифрові пакети, на  будь-який смак і  вік. Близько 100  телепрограм в  найповнішому плані підписки.

Наталія Баш

Керівник служби PR компанії ВОЛЯ

Тіл./факс: 207-70-92

info@volia.com