КБ «ПриватБанк» планує впродовж 2007-2008 років збільшити частку ринку карткового обслуговування пенсіонерів з 26% до 30%.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на прес-конференції в УНІАН повідомив голова Правління КБ «ПриватБанк» Олександр ДУБІЛЕТ.

За його словами, для цього банк спільно з Пенсійним фондом опрацьовує цілий ряд програм, пов`язаних з розробками технологічного обслуговування нинішніх і майбутніх пенсіонерів. Так, повідомив О.ДУБІЛЕТ, в перспективі - впровадження програми, за допомогою якої клієнти банку могли б в автоматичному режимі одержувати інформацію про суму відрахувань зі своєї заробітної плати на пенсійні рахунки.

Відео дня

За словами заступника голови Пенсійного фонду України Валентина КОРОНІВСЬКОГО, на сьогодні кількість пенсіонерів, які обслуговуються в банках, становить 4,1 млн. чоловік, сума виплачуваних пенсій через банківську систему становить 2,2 млрд. грн. В Україні 76 комерційних банків здійснюють виплати пенсій.

Довідка УНІАН. КБ «ПриватБанк» є уповноваженим банком з виплати пенсій з 2000 року. На сьогоднішній день банком випущено 1 млн. пенсійних карток.

Емітував КБ «ПриватБанк» на сьогоднішній день понад 11,7 млн. пластикових карток. Національна мережа банківського обслуговування “ПриватБанку” включає понад 2 тис. 280 філіалів і відділень, 3 тис. 364 банкомати і 24 тис. 198 POS-терміналів по всій Україні.