Кількість абонентів цифрового телебачення компанії «Воля Преміум ТБ» і ВОЛЯ в 2006 році перевищила 100 тисяч, приблизно така сама кількість абонентів компанії користується високошвидкісним доступом в Інтернет («Воля Бродбенд»).

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН президент компанії Сергій БОЙКО.

Він відзначив, що 2006 рік був найуспішнішим за всю історію розвитку компанії - динаміка підключень абонентів до нових послуг значно перевищувала торішні показники. Вже на початку 2006 року місячні показники кількості тих, хто підписався на послуги «Воля Бродбенд» і «Воля Преміум ТБ», перевищили в два рази середньомісячні показники 2005 року.

Відео дня

За словами С.БОЙКА, показники вересня-жовтня 2006 року були ще успішнішими - кількість абонентів, які підключилися, зросла вже в два рази порівняно з попередніми весняними і літніми місяцями.

А за результатами листопада-грудня кількість зросла вже в 2,5-3 рази.

Основним чинником успішного розвитку компанії С.БОЙКО називає те, що компанії вдалося «створити привабливі і затребувані послуги».

Довідка УНІАН. Компанія «Воля» - провідний провайдер телекомунікаційних послуг, що надає доступ до цифрових пакетів програм кабельного телебачення під торговою маркою Воля Преміум ТВ™ і високошвидкісний доступ до ресурсів Інтернет під торговою маркою Воля Бродбенд™. Висока швидкість Інтернет - до 38 Мбіт/сек без необхідності телефонної лінії. Широкий вибір різних планів передплати на цифрові пакети, на будь-який смак і вік. Близько 100 телепрограм у найповнішому плані передплати.