В Києві сьогодні презентовано літературно-історичний журнал «Личности».

На прес-конференції в УНІАН з нагоди презентації головний редактор журналу та видавець Юрій БЕЛЕЦЬКИЙ зазначив, що “статті журналу - це особистий погляд їх авторів на минулі світові події і незабутні постаті”. За його словами, статті журналу є про ті світові особистості, які залишилися в пам’яті людей.

Як передає кореспондент УНІАН, Ю.БЕЛЕЦЬКИЙ зазначив, що єдиною постійною рубрикою журналу є рубрика “Безсмертя”, інші є непостійними.

Відео дня

Він зауважив, що стаття журналу має складатися з яскравих подій з життя особистості, його діяльності та стосунків з друзями, коханими.

Зокрема, про кожну особистість додається коротка біографічна довідка. Крім цього, головний редактор розповів, що вже вийшло чотири номери журналу. Перший номер «Личности» з’явився у червні цього року.

Тираж видання становить 5000 примірників. Журнал видається лише російською мовою і більшість авторів теж з Росії. До цього часу жодна українська особистість не потрапила на cторінки видання. При цьому Ю.БЕЛЕЦЬКИЙ зазначив, що в “наступних номерах з’являться такі відомі постаті, як Вернадський та Сковорода”. Він також запросив до співпраці усіх бажаючих журналістів.