Газета «Юридична практика» підбила підсумки свого рейтингу 50 провідних юридичних фірм за останні 10 років.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив один з експертів видання Артем КРИВЕНКО.

За його словами, за 10 років досліджень видання до 50 кращих юридичних фірм України загалом входили 139 юридичних компаній. І якщо 10 років тому до кращих юридичних фірм за узагальненими показниками потрапили лише 16 компаній, то, починаючи з 1998 року, їх кількість незмінно становить 50. За словами А.КРИВЕНКА, з усіх юридичних компаній три постійно входили до числа 50-ти кращих, це юридичні компанії «Коннов і Созанівський», «Салком» і Юрзовнішсервіс. Кращими названо також компанії АНК, “Веритас”, Українська юридична група, “Пукшин і партнери”, Укрінюрколегія та інші.

Відео дня

Як відзначили укладачі рейтингу, основним критерієм діяльності юридичних фірм був ряд чинників, серед яких, - кількість обслужених клієнтів, а також кількість доходів, одержаних від діяльності і офіційно зафіксованих.

За словами А.КРИВЕНКА, за останні 10 років дуже багато чого змінилося на ринку юридичних послуг, тобто, як пояснив він, цей ринок став структурованішим, а також відкритішим. Це, за його словами, дає можливість створити більш-менш ясну картину фірмам, які діють на цьому ринку, а також їх послугам, які вони надають клієнтам.