Громадянська партія “Пора” вважає своїм пріоритетом підготовку до місцевих виборів.

Про це сьогодні на прес-конференції в агентстві УНІАН повідомив голова політради партії Євген ЗОЛОТАРЬОВ.

За його словами, відповідно до однієї з резолюцій, що були прийняті на Громадянських зборах “Пори” у неділю, партія оголошує «про початок підготовки до участі партії у місцевих виборах». Він додав, що збори визнали «розвиток місцевого самоврядування основою громадянського суспільства та вважають це одним із пріоритетів своєї діяльності».

Відео дня

Також голова політради зазначив, що Громадянські збори прийняли рішення про створення Ідеологічної асамблеї партії. Є.ЗОЛОТАРЬОВ пояснив, що Асамблея має на меті розробити цілу низку ідеологічних і програмних документів партії. Учасники зборів прийняли ідеологічні орієнтири партії та визначили нову ідеологію як “громадянський патріотизм”.

У свою чергу член політради партії Владислав КАСЬКІВ заявив про початок підготовки “Пори” до створення і реалізації “Плану національного прориву”. Він сказав, що план є “концептуальною програмою здійснення радикальних системних реформ в країні, яка передбачає формування нової Конституції України, проведення низки системних реформ у сфері перерозподілу функцій гілок влади, процедур їхньої взаємодії та радикальне обмеження впливу державних інститутів на життя суспільства – перетворення директивних функцій держави на регулятивні”.