ШАНОВНІ ПРЕДСТАВНИКИ МАС-МЕДІА!

24 листопада 2006 року в Києві  (зал УНІАН,  вул. Хрещатик, 4 о 10-00) відбудеться прес-конференція з нагоди презентації Національного тижня Європейської кампанії «Всі різні - Всі рівні» - центральної програми, яку ініціює та проводить Рада Європи у сфері молодіжної політики.

Актуальність європейських цінностей для молоді України доноситимуть спікери конференції, серед яких:

Відео дня

 Руслана Лижичко – народний депутат України, Голова підкомітету з питань інформаційного забезпечення європейської та євроатлантичної інтеграції Комітету з питань євроінтеграції Верховної Ради України

 Віталій Кличко – радник Президента України з питань євроінтеграції,

 Юрій Павленко – Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту

 Євген Бистрицький – Виконавчий директор МБФ „Відродження”

 Оксана Гарнець – Керівник Програми Розвитку ООН „Створення безпечного середовища для молоді України”

 Ксенія Орловська – Голова Національного Комітету Європейської кампанії „Всі різні - Всі рівні”.

Національний Тиждень в Україні відбувається за підтримки Ради Європи, Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міжнародного фонду «Відродження», Програми розвитку ООН, Фонду Лілії Підкопаєвої, Фонду Братів Кличків, ін. громадських організацій та благодійних фондів.

Кожний день тижня з 24.11. по 01.12. 2006 р., буде присвячений окремим цільовим групам:

1-й – 3-й дні (24-26/11) - Відкриття тижня. «Європейські цінності: Верховенство права. Толерантність. Різноманітність. Участь»;

4-й день (27/11) -  Присвячений правам дітей;

5-й День (28/11) – Присвячений національним меншинам;

6-й День (29/11)  - Присвячений правам жінок (гендерна рівність);

7-й День (30/11)  - Присвячений людям з особливими потребами;

8-й День (01/12)  - Присвячений людям, які живуть з ВІЛ.

Основна мета Тижня - формування у молоді відповідального та свідомого ставлення до проблем порушення прав, з якими молодь України стикається щодня. Протягом кожного дня акції передбачається проведення різноманітних заходів на відповідну тематику, а також спеціалізованих прес-конференцій, де учасникам буде надано повну інформацію про те, які заходи, де і коли відбуватимуться у цей день. Також передбачена підтримка обраної тематики на радіо і телебаченні.

Цей тиждень стане початком для нових та цікавих проектів в рамках реалізації Комплексної програми, присвяченої Європейській Кампанії «Всі різні – Всі рівні». Попереду національний автобусний тур «Різні дороги - Рівні можливості», мобільна акція, стаціонарні тренінги і семінари по школах, міжнародні конференції, марафони та ін.

Більш детальну інформацію буде надано безпосередньо на прес-конференції.

Акредитація на прес-конференцію за координатами:

тел. 466-35-03;

adjutant.mp@adjutant.com.ua