Компанія «Мега-Моторс», офіційний імпортер автомобілів Subaru в Україні, відкрила в Києві новий автоцентр з продажу та обслуговування автомобілів японської марки Subaru. Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив директор ТОВ «Мега-Моторс» Павло КУЗЬМІН.

Як передає кореспондент УНІАН, за його словами, в новому автоцентрі представлено повний асортимент автомобілів Subaru, що реалізуються в Україні, також центр надає повний спектр послуг з ремонту та обслуговування автомобілів і включає салон з продажу автомобілів, сервісну станцію, а також магазин запчастин. Комплекс здатний прийняти та обслужити близько 800-900 авто в місяць.

Також П.КУЗЬМІН повідомив, що в жовтні компанією «Мега-Моторс» зафіксований рекорд продажу автомобілів Subaru за місяць - 184 одиниці. Всього за моделями: Impreza - 20, Legacy - 14, Outback - 48, Forester - 102. Усього з початку 2006 року компанією «Мега-Моторс» реалізовано 1 тис. 249 автомобілів, що значно перевищує показники 2005 року, які зафіксовані на рівні 856 одиниць.

Відео дня

Довідка УНІАН. Компанія «Мега-Моторс» є співзасновником дистриб`юторської компанії «Субару Україна», до основних завдань якої входять: боротьба з сірими дилерами, контроль якості обслуговування та дотримання маркетингової політики, а також зміцнення іміджу марки Subaru.

ТОВ «Мега-Моторс» як офіційний авторизований імпортер з 1998 р. представляє на українському автомобільному ринку автомобілі японської марки Subaru.

У 2005 році ТзОВ «Мега-Моторс» через мережу своїх дилерів збільшило продаж нових автомобілів Subaru різних модифікацій на 11,6% або на 271 шт., порівняно з 2004 роком, до 1 306 штук.